• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry...
W sumie dla kogo dobry bo dla mnie nie !.

Kurcze jak sie wali to sie wali wszystko ...
unhappy.gif

oStatnio zmarła ciocia od taty .
A wczoraj dotarła do nas wiadomość ze od mojej mamy najlepsza przyjaciołka . Ja od małego traktuje ja jak ciocia chociaż prawdziwą ciocią nie jest ale juz tak zostało . Spadła ze schodów i ma obrzęk i guza mózgu i jest w b. cięzkim stanie nie wiadomo czy przeżyje
unhappy.gif
unhappy.gif
. eh
unhappy.gif
unhappy.gif

A ii do tego by jeszcze doszło moje rozstanie z K... Noż kurka siwa !!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :))))

jos - wiadomości jak na razie świetne ;)) Łykaj ślicznie NOSPĘ, dużo leż i będzie dobrze.
Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie :))) i w ogóle za cały dzień, bo doczytałam, że samotnie będziesz przemierzać tę trasę. Mam cichą nadzieję, że lokator się jednak ujawni :-p Tylko nie bij !!!! :-D)))) Babska ciekawość :zawstydzona/y:

Kocurek - ja to bym Ci ostatnią podomkę oddała :-( a Ty się nie chcesz ze mną podzielić ??? Buuuu...gdzie moje chusteczki??? :-)))))))))

just - a teraz napisz tej chytrusce, że ja dostałam wcześniej to szczęście :cool2::-D:-D:-D Niech Ją tam skręca :))))))))

młodamamusia - no wiadomości faktycznie tragiczne. Bardzo Wam współczuję :((
Jedynie co, to tak do końca nie zaliczyłabym rozstania z K. do tragedii, uważam, że on potrzebuje jakiejś terapii wstrząsowej aby mógł przemyśleć to i owo ;)) a lepiej żeby to nastąpiło teraz niż kiedy Rafałek podrośnie i rozumków nazbiera :))) Mocno Ci kibicuję - DASZ RADĘ !!!!
Gdzie zakupiłaś KATAREK??? :-D

Ufff....czas na kawę :)))))))) Która z Pań reflektuje?

Ostatnia edycja:
Made- tak,kochana dzis też pracuję-ostatni raz w tym tygodniu-pracuję od poniedziałku do srody:)

Rurka- witaj-kooope lat co?? :)
jak u Ciebie na froncie??

u nas w tym cyklu działań nie było i w związku z tym w poniedziałek przywitałam sie z @..dzis juz klasycznie końcówka @.
może w tym cyklu podziałamy..ale może..

reklama
Oliwka- cześć...cos Cię ta @ na lewe sanki bierze...mam nadzieje,ze w końcu nie przyjdzie i bedzie upragniona fasolla:tak:

Made- haha-tak ,tak-osiemnastka prawie razy 2:-D
tu sie nie ma z czego śmiać:sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry