• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek :zawstydzona/y: ale ja tylko czytam co u naszych Koleżanek słychać, bo niektóre to nawet nie raczą przyjść i słówka napisać :-( a człowiek siedzi i się martwi....
Lubię też wchodzić na lipcówki i zdjęcia dzidziolków oglądać, są takie słodkie :zawstydzona/y: Każde jedno wyjątkowe :))))) I już się doczekać tego maluszka nie mogę jak się tak napatrzę.

Ostatnia edycja:
reklama
i w koncu mala spi...:-)troche spokoju
made a ja mieszkam sobie na takiej wsi:-)a z wiekszych miast to do Torunia mam 27km..
wiec raczej daleko do siebie mamy... powiem ci w tajemnicy ze ja tez uwielbiam bigos i golabki... i w ogole takie tradycyjne potrawy.
a ktos pisal o mlodych ziemniaczkach... tez mam:-p

Jestem ;-) na poprawe humorku poszalałam w DIVERSIE :-D ;-)

Sergii zajebisty kot !!;-) Ślicznie wyglądasz a jkie ładne mieszkanko ;-) cudeńko ;*
Rurka
&&&&& za hsg i IUi !!!;)
Made byłam w aptece i mi zamówili KATAREk ;-):-)
Młodam &&&& za szybki rozwuj akcji !!

ja już po obiedzie :-p Dzisiaj szef kuchni serwował zapiekankę z ryżem, młodymi piersiami, pieczarkami i serem :cool2: Wolę ziemniaczki, ryż jest sprytnie przemycany do mojego żołądka :-)

Wiola - faktycznie kawał drogi mamy do siebie ;)) Ale wiesz...gołąbki lubią polatać :-)))

Kocurek - mam kawę !!!

made u mnie podobnie... szef kuchni (w mej szanownej osobie) serwuje pierś kurzęcą z ryżem i sałatkami :))))))))))))))) No trudno... kawa przed obiadkiem będzie- no przecież nie odmówię sobie :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry