• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uuuuffff.... doczytałam :-D ale tu mas produkcja dzisiaj :szok::-D i to mi się podoba i oby tak dalej :tak::-D

do boju drużyno!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

skoro temat landrynek się rozpoczął, to ja serwuję MIĘTUSA :-D:-D:-D:cool2:

Młoda Twój Paputek to Twoja kopia :tak: całuj go od nas w czółko :*

Made koleżanko trochę słodyczy :cool2:

Mama STO LAT, STO LAT :happy2: SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZEGO MARZENIA :*

Kocurrku eee... wróciłaś pewnie do pakowania, aaa szkoda :dry:

no i uciekło mi z głowy co miałam jeszcze napisać :sorry2:

Ostatnia edycja:
Kocurku - kawa obowiązkowo ;-) Miłego popołudnia :)))))

just :-D śliczności, piękności cudowności w jednym :*:* Kochany mały Żuczek :))))

Malowałam sobie pazury i jestem teraz jak Maja Sablewska :cool2:

just - a bo ona największa lansiara teraz jest :rofl2: i ma pazury na niebiesko :-)))))))))

Przesadziłam pisząc przez duże "O", raziło mnie to w oczy :))) musiałam to edytować :-D

Made hahahaha :-D a mówią, że to ja jestem na bieżąco z brukowcami, a tu proszę taki NEWS mi umknął :-D:-D:-D

ja tam swoje pazury doprowadziłam do meeeega krótkich, bo widziałam spojrzenia w przychodni jak się wylansowałam z umalowanymi i długimi paznokciami, a wcale mi one nie przeszkadzały w pielęgnacji Remika, wręcz przeciwnie, czasem trzeba tylko końcówką paznokcia coś delikatnie dotknąć, a nie całego palucha pchać :dry:

i w temacie zakupów, to ja też ostatnio zaszalałam i kupiłam część kreacji na chrzest, tzn jeśli będzie ciepło, to w tym wystąpię :cool2: zaraz wkleję foto :tak:

reklama
Różowa spódnica jest kupiona z myślą o chrzcinach i kupiona za całe 19,99 :cool2:

czerwona jest ostatnim nabytkiem z Reserved też za całe 19,99 i pasek 14,99 :cool2:

a buty wszystkie trzy pary były szaleństwem jednych zakupów w Deichman-ie :-D

Młoda :no: czytałam, że tego się nie robi u takich maluchów :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry