• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja właśnie posprzątałam mieszkanie i idę robić kolację,potem jak nie padnę to kąpiel.
AAAAA,wiecie co???
PODŁOGI ZERWANE I ROZKUTE:)))))
Remont OFICJALNIE zaczęty!!!!!!

Made,dziękuję za przepis,postaram się jutro wykorzystać:))))
Jos,gratki makijażu:))))

no to mamy podobny gust :)
fajnie , ze remont ruszyl teraz oby szybko sie skonczyl :))

asionek : dopiero przyjzalam dokladniej na oliwkowym poscie ze ty masz biale paski - frencha, a ja widzisz taki sam jasny roz ale bez frenchowych paskow, nie starczylo mi ambicju i energii .... :) jak robisz te kwadraciki? ladnie to wglada a sama kurde nie umiem tak zrobic... moze na krotszych nie mozna...?
choc na slub mialam wkasnie krotki i spilowane na prosto... hmmm...

ja nie mam bialych paskow :) sam jasny lakier , ale rzeczywiscie troche wyglada jak french :)
a piluje normalnie na plasko bez bokow i takie sie robia kwadratowe , na krotkich tez sie da :) ja teraz mam dlugie jak na ostatnie czasy :)
siorka robi tylko pazury
ja fanatyczka reszty hehe
no oprocz wlosow bo przy nich nie lubie nic robic :/
za to makijaz , pilegnacja to moje klimaty
szkoda , ze nie postanowilam na swoim i nie poszlam do szkoly kosmetycznej :( inna sprawa , ze za moich czasow nie bylo takiego wyboru jak teraz

dobrej nocki :)

reklama
Rureczka wiesz co ja bym nie ufala za bardzo tym testa ... nie raz na necie czytalam , ze sa wadliwie , nie pokazuja owolki itd.
kochajcie sie na luzie bez tych testow i mysle , ze najszybciej pojawi sie fasolka :)

jstem kochane-wczoraj wieczorem się napisałam i mi posta wcięło to walnęłam focha nr 5
e016.gif
i wyłączyłam kompa..

Made synek pięknisty ;)) zazdroszczę ,ze bedziesz miała takich 2 przystojniachów ;)))ukochac ;)

Jos jak tam Twój zdolniacha???

Młoda-Rafik przystojnieje z dnia na dzień ;)

Asionek ja też zawsze muszę mieć pazurki na nogach zrobiona-teraz mam frencza ze zdobieniem ..jak sie Pysia pokaże to Jej wyślę i wstawi:)

cos jeszcze miałam pisać ,ale starość -khe,khe i tak dalej
c033.gif
c031.gif

Wczoraj w pracy miałam do przekłucia uszu bliźniaczki 4 letnie...było głośno ;))

Oliwka- gratki rozpoczętego remontu i powodzenia za szybki koniec...

Rureczka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak z Krakowa do Szczecina za owulkę i skuteczne działania;)

Marcepanek- poniedziałek coraz bliżej -rano idziesz na betę???

pozdrawiam wszystkie-u nas 0 słonka ale duszno jak 150
c001.gif

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale we mnie nadziei już nie ma. Dopadł mnie dół gigant. Miałam iść jutro do gina ale sądzę, że to za wcześnie. Poczekam na rozwój sytuacji. Koleżanka mi pisała, że po clo miała owu dopiero w 14 dc więc mam jeszcze kilka dni. A do gina chce iść jak mi test pokaże owu, wtedy niech ona na usg sprawdzi i da zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. A jak się okaże, że nie reaguje na stymulacje to chyba tylko IVF mnie czeka :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Rurka ja po Clo miałam owu miedzy 11 a 13 d.c..... tyle,ze u mnie Clo mocno upośledza endo-mam za cienkie,żeby się zarodek zagnieździł...

wie skoro masz dziś 9d.c. to od jutra powinna kreska na owulacyjnym być coraz ciemniejsza a potem usg i niech da recepte za Pregnyl...tylko pamietaj ,że Pregnyl ma w składzie hsg -nie rób za wcześnie testu ciążowego bo możesz mieć fałszywie dodatni wynik...poczekaj do dnia @ z testem jeśli bedziesz po pregnylu..

u nas pada,pada i dla odmiany pada..mąż czyta,dzieci lepią z plasteliny to ja bb odpaliłam ,ale przy niedzieli nikogo nie ma więc popiszę sobie monologa:-D:-D
mam nadzieje,ze opiekunka dziś wróci z nad morza bo telefonu nie odbiera a ja jutro do pracy...

reklama
hej
ale niedzielna cisza :)

rurka : &&&&&!!! uda sie uda sie uda sieeee! :)

asionek : ty takie naturalne "paski frenchowe" masz??????????????????????? bielusio wygladaja zazdroszcze!
a i mi zawod kosmetyczki by sie podobal, na makijazu zbytnio sie nie znam, ale pielegnacja i kosmetyki to moj rewir ;) wiem ze taka praca by mi sie podobala :)

mama : dziekuje, poldus w sztosie jak zawsze :) bawi sie na dole, ja odpoczywam
F. zkleil z nim kostke ze zwierzetami z gazetki dla dzieci, pozniej czytanie "pieknej i bestii" , komentowanie "pieknej i bestii" i puzzle :) ja zapodaje foke w lozku :)

milego wieczorku wszystkim!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry