• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama no to widze , ze jest nas sporo z tymi paznokaciami u nog :)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ale we mnie nadziei już nie ma. Dopadł mnie dół gigant. Miałam iść jutro do gina ale sądzę, że to za wcześnie. Poczekam na rozwój sytuacji. Koleżanka mi pisała, że po clo miała owu dopiero w 14 dc więc mam jeszcze kilka dni. A do gina chce iść jak mi test pokaże owu, wtedy niech ona na usg sprawdzi i da zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. A jak się okaże, że nie reaguje na stymulacje to chyba tylko IVF mnie czeka :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Rureczka nie oddawaj sie !! bedzie dobrze zobaczysz :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Jos no jakies biale sa wyjatkowo :) moze od moczenia lap w morzu hehe
skoro kosmetyki to tez twoja pasja to moze pojdziemy do Sephory czy innego przybytku pracowac ::))))

znajomi poszli niedawno i dobrze , bo ja juz jakos sil i weny na goscine nie mam ...:)

Dziewczyny,klinika Novum opublikowała listę kosmetyków które zawierają szkodliwe dla gospodarki hormonalnej składniki...
Używany jeden czy drugi kosmetyk nie zrobi nam krzywdy ale kilka łącznie to już duża dawka...
Najgorsze jest to,że na liście są rzeczy dla dzieci,kobiet w ciąży i produkty apteczne...
Oto lista:
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - _Lista kosmetyków

A to artykuł:
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - _Dlaczego niektóre kosmetyki mogą szkodzić

Oliwka przejralam ta liste i kuzwa wychodzi na to , ze malo co mozna uzywac hehe
najgorsze to z Bambino chusteczki i oliwka dla niemowlat :/
ehh chyba juz nic zdrowego nie ma .... widze tez Avene na liscie sporo rzeczy zlych ma , a firma apteczna i z woda termentalna niby sama natura
chyba nie mozna dac sie zwariowac i tyle

Asionek to się ma do gospodarki hormonalnej=płodności
Ale bierzmy pod uwagę,że jeden czy dwa produkty Ci nie zaszkodzą ale większa ilość i w długim czasie może źle wpłynąć...

A te płyny Emolium?Ja ich używam dla Ninki na Atopowe Zapalenie Skóry...jaja

hmm widze Mustela prawie cala tez na liscie jest
kurcze nie wiem czy w to wierzyc ?? na moich kremach i dla tych co dla malego kupilam jest jak wol napisane , ze wolne od parabenow
no chyba nie robia takiej sciemy , ze pisza cos co nie jest prawda ??
i Nivea widze tez ma niezla liste :szok:

Oliwka sporo rzeczy tutaj wymienionych jest u mnie w szafie ... uzywalam sporo i od lat i kurcze z hormonami problemow nie mam ... nie kumam za bardzo jak krem czy chusteczki do tylka moga zaburzyc gospodarke hormonalna ?? przeciez tego na tony dziennie sie nie uzywa
juz predzej w jakies szkodliwe zarcie bym uwierzyla

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry