• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześc babeczki :)
mama wierze Ci, że pragniecie tego 3 maluszka i bardzo mocno Ci kibicuje, ale dobrze, że masz prace i nie myślisz tylko o tym jak bardzo chcesz, nie liczysz i nie skupiasz sie WYŁĄCZNIE na tym... wiadomo, że to pragnienie ciagle w Tobie jest, ale masz też coś innego co zajmuje Twój czas daje Ci jakąś satysfakcje i pozwala nie zwarjować... no i najwazniejsze, że masz swoją ukochana dwójeczke, która czyni Wasze zycie pełniejszym i nadaje mu sens :) Jeśli dane Wam jest miec 3 dziecko to prędzej czy później stanie sie ten "cud" i będzicie mieć tego kolejnego kogoś do kochania a jesli nie... no to tak jak mówisz... głową muru nie przebijesz a tylko katujesz sie myślami... ja ciągle wierze, że przyjdzie tan czas i znowu będziesz serca miec dwa w sobie :)(: bo bardzo Ci sie to nalezy :)(:
pysia Łobuzie a u Ciebie to który już tydzien bo nie masz suwaka i nie pamietam
rurka oby Twój plan sie spełnił :) no i trzymam && za ten teścior za 9 dni :*

młodamamusia ja myśle tak jak dziewczyny... warto skonczyć szkołe bo kiedyś może Ci sie to przydać... wiec zawalcz o to :*

mąz mecze ogląda eeeeeeeeehhhh a dziś jest ich kilka... a na 23cią do pracy idzie...

Pysia a jak synuś bedzie miał na imie ?;-)
Maran kobieto kuuupe lat ! ;-) jak córeczki ?;-) Jee Maja ma juz pół roczku jak to zleciało szybko uściskaj dziewczynki ;*

kurcze jesli bede chodzić do szkoły to bede od samego rana do popołudnia w szkole poźniej praktyki przyjdzie zima to godzina 17sta to cima jak w 4 literkach :-D i jak tu wyjść z młodym na dwór?:-( to co w takim razie bede mama tylko w weekend ? ? :-(

byłam pod prysznicem, później jeszcze nakarmić Maje i tak jakoś zeszło że dopiero teraz znowu siadłam :)
wiec tak, moje dziewczynki fajne, Ala mała terrorystka, krzykiem chce wszystko wymuszać i uwielbia wszystko co różowe, a sukienki to koniecznie najlepiej z błyszczącymi cekinami czy koralikami i buciki też różowe... no szok poprostu bo ja nie lubie rózowego i nigdy jakoś specjalnie jej tego koloru nie kupowałam, ale teraz w sklepie sama sobie ciuszki wybiera i sie awanturyje jak chce by wzięła coś w innym kolorze lub zamaist kolejnej różowej sunienki jakieś spodenki... ;) Maja za to bardzo spokojna jest :) sama potrafi sie sobą zając i bawić sie na podłodze nawet po 1-1,5h. do tego bardzo jest pogodna, jak słysze że sie obudziła i wchodze do pokoju to na mój widok uśmiecha sie pełną buzią... cudowne uczucie dla mnie jak tak widze jak mnie radośnie wita :) czuje sie wówczas niezastapiona i wyjątkowa :) duża z niej babeczka bo już waży 9kg i ma ponad 70cm wzrostu no i do Ali bardzo podobna :) coreczki zasadniczo tatusiowe :) ja zawsze chciałam ieć synów i nawet bedąc w ciązy i nie znając jeszcze płci dzieci myślałam o nich w rodzaju męskim, nie wyobrazalam sobie, że moge mieć babeczki pewnie dlatego, że sama mam 3 braci, ale teraz nie wyobrażam sobie zycia bez tych moich małych Krolewien w "różowych sukienkach" i nie zamieniłabym ich na zadnych chłopców :)

Młoda widzę, że Tobie też tak włosy lecą :szok: mi jeszcze jakby na złość plomba w mądrym zębie wypadła :dry: a w temacie szkoły, to nie bierz przykładu ze starszej koleżanki, ja nie mogę się zebrać, żeby wrócić na studia :zawstydzona/y: i nie rzucaj szkoły, będzie dobrze, masz pomoc rodziny i siostry, Rafałek będzie w dobrych rękach, a Ty skończ szkołę, Rafał musi mieć mądrą i wyuczoną mamusię ;-)

reklama
Maran ten czekający o poranku uśmiech Malucha, to taki skarb tak wielki, że oczy same się otwierają, mimo, że głowa mówi "potrzebuję snu! jeszcze troszkę" :-D ja tego doświadczam każdego ranka i nie potrafię takim zachwyconym oczętom odmówić odwzajemnionego uśmiechu :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry