• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie wiem czy któraś z Was ogląda właśnie "Rozmowy w toku" jestem totalnie zniesmaczona, tematem są surogatki, włosy dębem mi stoją jak słucham co mówią te wszystkie kobiety :szok::no::dry:

reklama
pysia : no ciutke wiecej czasu mam :) ale wcale nie az tak duzo... nie chcialabym wymyslec imienia tak na osttania chwile... a np. po miesiacu zalowac... musze choc troche sie do niego przyzwyczaic...

mama : super ze znalazlas swoje miejsce na ziemii, to wielka szansa... i faktycznie jak juz ci sie udalo znalezc, to nie zmieniajcie tego miejsca chocby nie wiem co!!!!!

just ; co tam u was ??? jak samopoczucie ???? jak remigio???

Jos zaczynam logistyczne planowanie wyprowadzki :tak: a Remigio???? Jestem w ciężkim :szok::szok::szok::szok: bo jeszcze nie śpi, chociaż zasypia przy cyczku i jak mam go na rękach, a jak wkładam do łóżeczka, sen jak ręką odjął :szok::szok::szok: pierwszy raz taka akcja się odbywa i nie bardzo wiem co mam zrobić :sorry2:

Dobry wieczór ;-)

dzisiaj przeszłam tyle kilometrow ze hohoh :-D ale zakupiłam sobie tak :
lakier z UV , odzywke wygladzającą , i lakier pękajacy zielony :-D aaa i bluzke w DIVERSIE :-D ;-)

Massakra palec w lewej nodze mnie boli oko spuchnięte i co na dodatek ząb mi rośnie !!:-D

Mamita kochana pamiętasz jak wczoraj pisałam ze @ nie ma :-) to o to i jest ! :-D ;-)
MAmitka ja Ci juz pocichutku gratuluję słonce !!;*
Aaa i piękny płot :-D czekam na foto ogrodu :-D
Ewelka witaj . Tak jak piszą dziewczyny najlepiej BETA :-)
Marcepanek super !;*

Spacerek 15.08.2011.jpgRafik 11.08.2011.jpgRafik 17.08.2011.jpgRafal 12.08.2011.jpgRafal 15.08.2011.jpgRafał 18.08.2011.jpg

uciekam spać;*
jutro tez bede jakoś wieczorek bo rano ide do fryzjera z psem a później spacery i leniuchowanie na powietrzu ;-) ;*
dobranoc;**

Ostatnia edycja:
dzien dobry
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Młody wstał przed 6 po cołonocnym spaniu
wink2.gif
pojadł sobie i teraz lezy i "mówi" po swojemu :D he
wink2.gif
biggrin.gif
wink2.gif

A ze mnie leci jak z Wisły..
laugh.gif
wink2.gif

MELDOWAC SIĘ !!!
KOLEJNO ODLICZ !!
JEDEN
wink2.gif
biggrin.gif

dwa :-D hihi !!!

Jedziemy na wieś na łikend, wrcamay w nidziele :)

mama rureczka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was :tak:

wiola- proszę więcej chęci i działać z mężem ;) może jakie dzieci z tego będą ;)

marcepanek - &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę pomyślną ;-)

just - to niech leci i wyleci :-D

U mnie plamienia zamieniają się po mału w @, boli mnie podbrzusze ... także .... znowu kapa ... co tam poczekam sobie kolejne dwa lata

Witam się i ja!!!!! Nie miałam wczoraj internetu i nie wiem czy dam radę nadrobić tak dokładnie co i jak u Was - bo zaraz śniadanko i plac zabaw.

PALEMKO kochana - ściskam i przytulam!!! Ja myślę, że nie będziesz musiała kolejnych dwóch lat czekać - wierzę w to mocno!!!!!!

lil - jakie Ty miałąś te palmienia jak zaszłaś, bolało cię coś ? Bo ja raz mam , a raz nie mam .... i niepotrzebnie wciaz nadzieja wraca ... to pewnie skutek uboczny zabiegu ...

Palemko właśnie plamienia są o tyle straszne, że straszną nadzieję robią - bo mogą być zarówno objawem @ jak i implantacji - ja odkąd zaczęłam się starać miałam je co miesiąc - czasem było tak, że bolało mnie podbrzusze - nawet bardzo mocno, a czasem nie bolało mnie nic. Plamienia raz były stałe - od małych do @, innym razem pojawiały się i znikały. Niestety żadnej regularności. A te ostatnie miałam równo tydzień i byłam pewna, że to @, ale potem się skończyły i już nie wróciły. Rozmawiałam z ginkiem o tych plamieniach i powiedział, że mogą utrudniać zajście w ciążę, kazał zbadać prolaktynę i miałam mieć sprawdzaną owulację. U Ciebie przyczyny mogą być inne, bo jesteś po zabiegu - a to jest pierwszy cykl po zabiegu???

reklama
jestem i ja ;)
Dominiś dzis wcześniej wstał bo siusiu Mu sie chciało i schodził na dól to Go usłyszałam i też juz nie śpię..Zuza jeszcze chrapie:-p

Młoda-Ty juz nie wyglądasz jakbyś w ciąży była-ładna figurka,super...no i @ juz jest-czyli hormony wracają do normy..niedługo i syfki poschodzą:tak:
a Rafałek słodki:)

Palemka-ja Ci dam 2 lata czekac ;)) ja tu ciocia chcę być więc działac ładnie-teraz relaksa sobie walnij na wyjeździe a potem ...DO PRACY RODACY:))))))))))

a czuje się tak normalnie,że nic z tego nie bedzie....na bank @ przylezie:baffled:

aleee.czas zmienic temat-niedługo biorę się za szykowanie mięska na sobote i sałatke trzeba zrobić choc jedną,reszte jutro rano..ciasto też wieczorem zrobię..a 2 torty odbieram w sobotę o 12-zamówiłam gruszkowy i malinowy-oba na bitej smietanie ..malinowy już w tamtym roku zamawiałam i pysznyyy był skubany!! :)):-D:-D:-Dmam nadzieje,że ten gruszkowy bedzie równie smaczny-pani zapewniała ,że tak:tak:a jak nie.....to Ją znajdę i porozmawiamy
e035.gif
:-D:-D:-D:-D

witam wszystkie piątkowo:-)

Lil witaj ,jak tam po nocce-pospałaś ?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry