• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos ..oj to nie halo z niewyspaniem..połóż się jak Poldini zaśnie na drzemkę..

Lil piękny brzusio :)
pogłaskać..

Carolineee-powodzenia w załatwianiu spraw;)

Pysia- dzięki,że wierzyłaś w moje zdolności:)) też się cieszę z certyfikatu:-D:-D
no i dzięki za życzenia ;)
oby nie było gorzej to bedzie si:-p:-)

ja już obiad wstawiłam ,za 15 minut siadamy a potem się do pracy szykuję:cool2:

reklama
Mama uściski i najlepsze zyczenia z okazji Waszej już 8 rocznicy :) no i spełnienia marzeń :)
lil a brzusia super :) Boże ja już zapomnialam jak to jest mieć takie cudo :)
Ala warjuje musze iść ją uspokoić... wrrr... i tyle sie napisalam...

LAski wy moje najukochansze najpiękniejsze najcudowniejsze najlepszejsze zajebiste kochane cudowne śliczne milutkie i kochaniutkie :-D

ZDAŁAAAAM !!!!! :-);-):tak::-D:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-p:cool::cool::eek::confused2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::happy::happy::blink::blink::blink::happy2::happy2::happy2::happy2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::cool2::cool2::cool2::cool2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::rolleyes::rolleyes::yes::yes::yes::yes::wink::wink::wink::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::unsure::unsure::unsure::surprised::surprised::surprised::rofl::rofl::rofl::elvis::elvis::elvis::elvis:

normalnie wczoraj na chwilke zajrzalam do ksiązki ;-) miedzy solarium a kolacyjką ;-):-)

KOCHAM WAS !!!!;-))))))))))))):-):-):-):-):-)
:-)))))))))))))))))))))
dzięki za kciuki !;****

Ostatnia edycja:
Zizi normalnie :szok::szok: mnie nie opuszcza. Kolezanka ktora miała korepetycje za nie małe pieniądze i nie zdała:-(

A teraz z innej beczki .
Znajoma tydzien temu urodziła córeczke z 2miesiecznym przespieszeniem miała problemy z cisnieniem . Jest strasznie malutenka 40 cm i nie cale 2kg . Lezy w inkubatorze:-( ,

Dzięki LASECZKI za miłe i ciepłe słowa - trochę inaczej patrzę teraz na swoją piłeczkę hehe :-)

Mloda gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za znajomą i jej dzidzię trzymam kciuki!!!!! W którym tygodniu urodziła?????????

hej kobietki-moje żuczki śpią więc wpadam na chwilkę-ogólnie oki u nas-syn coraz bardziej samodzielny po odpieluchowaniu i bez opamiętania podlewa wszystko na ogródku-jak strażak gasi;). mała jakby trochę się uspokoiła z kolkami-coraz więcej czuwa i rozgląda się po świecie, bardzo reaguje na starszego brata, który już teraz próbuje się z nią pobawić czy zagadać do niej, nawet nosek próbuje jej wycierać jak kichnie;), jedynie wczoraj jak oboje mi się rozpłakali to miałam ochotę wyć z nimi;)
w wekend ochrzciliśmy małą-trochę się bałam że jak zwykle z rana będzie płakać ale była grzeczniutka jak aniołek;)

Mama-wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Młoda-gratulacje z tyt. zdanej matmy-więc za tydzień koniec wakacji?;), wiem wredna jestem;)
Rurka-trzymam kciuki
pozdrawiam wszystkie babeczki

reklama
Paulina no koniec wakacji :-( . Ale za to we wrzesniu większa wypłata :-D ;-):-)

A tu coś na osłode :-)));-)
Ale 3 ost dzjeciami nie osłodzicie dnia:-D;-)))))))

Zobacz załącznik 384153Zobacz załącznik 384154Zobacz załącznik 384155Zobacz załącznik 384156Zobacz załącznik 384157

a tu pazurki :-D

P230811_13.35.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry