• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ja się tylko krótko wypowiem na temat porodów w szpitalach w polsce,bynajmniej w lubuskiem;)-dla dziecka dostałam pieluszki-pampersy, ubranka były też szpitalne-ogólnie potrzebowałam rzeczy tylko na wyjście, byłam z małą cały czas-zabierali ją tylko na badania i kąpiel, jak coś to dawali mleczko-bebiko, a byłam w sali 2osobowej-u nas są tylko jedynki lub właśnie dwójki-każda z osobną łazienką-ogólnie bardzo fajne warunki;)

Młoda-nie zazdroszczę ci sytuacji z Rafikiem i świetnie cie rozumiem-moja mała ostatnio też się zadławiła podczas jedzenia i dzięki Bogu moja mama była w pobliżu bo ja prawie spanikowałam, dlatego boję się zostawiać małą z kimś innym niż moja mama czy mąż

a my po szalonym wekendzie-w sobotę brała ślub siostra Marka a ja w końcu wcisnęłam się w jakieś spodnie sprzed ciąży-do wagi przedciążowej brakuje mi ok. 5kg-trzeba sobie słodkości ukrócić;)
resztę babeczek pozdrawiam:-)

aha Wiolka-mnie śluz w terminie @ zalewał tragicznie-taki gęsty i białawy jakby;), cały czas biegałam do toalety bo myślałam że to @ przylazła

reklama
Witam się popołudniowo!

czesc wszystkim kobitkom!

mama no to super jak wszyscy zadowoleni :-)

ja dziś po spacerku z młodą, chciałam i teraz iść ale coś nie mam siły. najchętniej to bym spac się walnęła, ale pora karmienia się zbliża a potem odbijanie.
Wiolka znajszłaś prezencik dla Iwci?

No właśnie słyszałam o tym śluzie...ale ja teraz miałam i się nakręciłam,co się okazało to torbiel...ale rzeczywiście...uczucie jakby @ juz przylazła jest,bo ''leci'':)

hej Młodam-doczytałam że twoja córcia też na butelce?;) no moja mała miała podobnie jak twoja a teraz wcina butlę-najważniejsze jest to żeby maleństwo miało pełny brzuszek-tak samo miałam z synem

hej Paulina :-) a Twoja starsza od mojej o niespełna 2 tygodnie :-) no niestety z piersiakiem nie wyszło, aleee właśnie wtrąbiła 100ml mojego - zbierane z 3 ściągań... a jak rodziłaś? jakie mleko dajesz?

co do szpitala to u nas sale 1-2 osobowe na porodówce, ciuszki mają swoje ale różnej jakości, niektóre mocno poniszczone, pampki i chusteczki dawałam swoje ale to w 2 dobie.

Ja też dawałam Bebilon...to takie z misiem...w Hiszpani nazywa się Almiron.
A nasze pieluchy Pampers to Dodot:)

wiolka : z poldusiem nie pamietam bo wtedy nie zwarcalam na to zupelnie uwagi i nawet nie wiedzialam kiedy przypada (mniej wiecej w trakcie cyklu!!!) owulacja! niczego nie sledzilam
w 2 ciazy i obecnej przyjzalam sie sluzowi i byl dokladnie taki jak piszesz i takie relacje spotkasz u wieksozsci dziewczyn mysle :) wiec mega mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ps. a co za prezencik dla iwci po przegapilam???? na jaka okazje??????

chcialam sie polozyc i sie zdrzemnac a nie tylko poleniuchowac i co ???? wlasnie do tesciowej przyszedl ogrodnik i kosi.... to juz przed 19 moge zapomniec o spaniu, wierci mi w glowie nawet przez korki... czy musze pisac ze zaraz cos mnie trafi .?????????????????????????????????????????? ...

a co do mleka do ja dawalam szwajcarskie guigoz. mam do niego jakis taki sentyment, jest bardzo stare... to mleko organizacje humanitarne wysylaly do poslki i w czasie II wojny podziemie przemycalo je dla dzieci z warszawksiego getta...
dobra... to takie moje male skrzywienie zwiazane ze studiami :) koniec tematu :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry