paulina.pro
Fanka BB :)
hej ja się tylko krótko wypowiem na temat porodów w szpitalach w polsce,bynajmniej w lubuskiem
-dla dziecka dostałam pieluszki-pampersy, ubranka były też szpitalne-ogólnie potrzebowałam rzeczy tylko na wyjście, byłam z małą cały czas-zabierali ją tylko na badania i kąpiel, jak coś to dawali mleczko-bebiko, a byłam w sali 2osobowej-u nas są tylko jedynki lub właśnie dwójki-każda z osobną łazienką-ogólnie bardzo fajne warunki
Młoda-nie zazdroszczę ci sytuacji z Rafikiem i świetnie cie rozumiem-moja mała ostatnio też się zadławiła podczas jedzenia i dzięki Bogu moja mama była w pobliżu bo ja prawie spanikowałam, dlatego boję się zostawiać małą z kimś innym niż moja mama czy mąż
a my po szalonym wekendzie-w sobotę brała ślub siostra Marka a ja w końcu wcisnęłam się w jakieś spodnie sprzed ciąży-do wagi przedciążowej brakuje mi ok. 5kg-trzeba sobie słodkości ukrócić
resztę babeczek pozdrawiam:-)
aha Wiolka-mnie śluz w terminie @ zalewał tragicznie-taki gęsty i białawy jakby
, cały czas biegałam do toalety bo myślałam że to @ przylazła
Młoda-nie zazdroszczę ci sytuacji z Rafikiem i świetnie cie rozumiem-moja mała ostatnio też się zadławiła podczas jedzenia i dzięki Bogu moja mama była w pobliżu bo ja prawie spanikowałam, dlatego boję się zostawiać małą z kimś innym niż moja mama czy mąż
a my po szalonym wekendzie-w sobotę brała ślub siostra Marka a ja w końcu wcisnęłam się w jakieś spodnie sprzed ciąży-do wagi przedciążowej brakuje mi ok. 5kg-trzeba sobie słodkości ukrócić
resztę babeczek pozdrawiam:-)
aha Wiolka-mnie śluz w terminie @ zalewał tragicznie-taki gęsty i białawy jakby
dopiero mnie głowa przestała boleć