reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki za pomoc z tymi matami ileżaczkami :-) bardzo przydatne i pomocne.
Oliwka czekam jeszcze na Twój przebłysk pamięci.

ja zniknęłam, bo młodą kąpałam, i am am trza było dać, posprzątać po kąpanku.
Teraz czeka mnie spacerek z piesem :-)

niebawem wracam

Jos zakupy fajne są ;-) nie wywalaj sobie ;-) hihihi która z nas ich nie lubi. Ja muszę sobie torebkę wybrać :-D

reklama
DZIEWCZYNY WYSIADAM JA JUZ MAM DOSYĆ.
kOPŁAM GO W DUPE w sobote !.
Kazałam mu wypie^^(&^%(^))^(*^%(^lać . To po drodze chciał od kumpeli chłopakowi wpierdzielić ;/
POje^((%&%*&%*&^%*&^*&%*^%*^%^&%&^$%bany !!!!!!!

DZIEWCZYNY WYSIADAM JA JUZ MAM DOSYĆ.
kOPŁAM GO W DUPE w sobote !.
Kazałam mu wypie^^(&^%(^))^(*^%(^lać . To po drodze chciał od kumpeli chłopakowi wpierdzielić ;/
POje^((%&%*&%*&^%*&^*&%*^%*^%^&%&^$%bany !!!!!!!
Co za dzieciak...współczuję...mówię poważnie,zadzwoń po policję,niech się nauczy porządku.

Mlodam milego spacerku :) ja juz tez chce swojego kapac :))))

Mloda kurcze wez go olej !! a jak taki agresor z niego to wogole zabron narazie spotkan z synem i tyle !! poki mu nie przejdzie , szkoda twoich nerwow i malego :(
i uwierz mi lepiej bedzie dla was jak dasz sobie z nim spokoj
z tego co piszesz on jakis gnijek jest do tego ma problemy z emocjami , a to juz najgorsze :/

Zadzwoń i powiedz,że Cię uderzył,że masz małe dziecko i boisz się go.
Nic nie zrobi,to gnojek.Jak Ci zabierze małego?No jak?Co na to Twoi rodzice???

Młodamamusia,daj mu nauczkę,doprowadź sprawę do końca,zadzwoń na policję.Pokaż mu,że się nie dasz tak traktować.
Raz tak zrobił,zrobi drugi raz,nie odpuszczaj mu.

reklama
Młoda...to Twoje życie ale pomyśl o maluchu...Chcesz żeby miał kontakt z taką osobą?
Ja się z moim K. fo****ę,niedawno całkiem poważnie ale między nami nie ma awantur,kłótni głośnych ani tym bardziej rękoczynów...zabiłabym gnoja takiego...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry