• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młoda-zgłoś to na policję natychmiast to wtedy nic sobie sądownie nie załatwi, dzięki Bogu matki mają w polsce większe prawa, a masz jakby coś rodziców na świadków-tzn. na jego agresywne zachowanie-błagam cię-ratuj siebie i Rafałka!

Młodamamusia zacznij w końcu zachowywać się jak dorosła i odpowiedzialna matka małego człowieczka.
Nie baw się w sms-y i przepychanki tylko zablokuj go.Zgłoś to na policję.

mloda : reaguj nim on pojdzie na policje i wymysli spiewke po to zeby ci kolo d**y zrobic, z emu dziecka nie pozwalasz widywac, a on taki dobry steskniony ojciec przychodzi do synka, sie wykazuje... bo wtedy juz bedzie ci trudno cokolwiek zrobic, ty musisz byc pierwsza!!!!! pozniej moga ci nie uwierzyc... a nawet jak i nic nie zrobi a ty odczekasz to tez inaczej, beda podejrzliwi, pytac sie a co pani tak dlugo czekala itp
ja bym nie czekala!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie gniewaj sie ale zgadzam sie z tym co napisala wyzej oliwka.... to nie sa szczeniackie zabawy i hulorki, kryzysiki przepychanki, tylko tu chodzi o BEZPIECZENSTWO i na dluzsza mete PRZYSZLOSC twojego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
asionek : ja na pocztaek dostalam Guigoz Evolia, a pozniej zmienilam na Guigoz Confort lub Transit.... Kurka nie pamietam ktore bylo na kolki, bo to byl "epizod" kilkutygodniowy... pozniej juz uzywalam caly czas guigoz confort i bylo ok, wiec msle ze na kolki mpog byc ten transit... jest jeszcze jakies AR ale to jest chyba na ulewanie, jak dziecko ma problemy z zachowaniem posilku w brzuszku... sa dzieci ktore naparwde duzo ulewaja, prawie wrecz wymiotuja po posilku...

edit : luknelam w net bo nie chcialam gluptswa palnac, jakby nie patrzec to juz bylo prawie 3 lata temu i faktycznie : guigoz transit jest na episody kolkowo zatwardzeniowe wiec na kolki na pewno mialam ten, a pozniej jestem pewna ze uzywallam w wieku 3-6 m-cy rozowy guigoz confort :)

dzieki Jos zapisalam :)
i jeszcze pytanko w szpitalu jakbym nie miala mleka to penie cos malemu dadza ... czy to zalezy od szpitala co czy daja w kazdym to samo mleko??
bo wsumie jak zacznie jesc w szpitalu dana marke to chyba nie powinno sie jej zmieniac ??
mam nadzieje , ze z cycka leciec bedzie , ale roznie moze byc , a ja zielona w tych sprawach wiec cie zamecze hehe

Jos nie ma opcji zebym z nim była ! nie po tym .

Jeszcze sie okazało ze wyzywał moich rodziców. ;/ ;/
pie (*^&(^*&%^*%*%&%&^%& rdolnięty frajer!

napisal ze sadownie zalatwi sobie widzenia z malym...

no chyba bys szalona byla jakbys z nim zostala :/
nie marnuj swojego i malego zycia !! nie warto tacy sie nie zmieniaja moze byc gorzej najwyzej :(

Jos dobrze pisze zglos to lepiej , bo w razie co bedzie juz w w bazie i szybciej ci pomoga
oczywiscie nie zycze ci wiecej takich atrakcji , ale jak facet ma takie odchyly to lepiej tego nie zostawiac tak !!
policja bedzie mogla latwiej sie nim zajac jak juz bedzie zgloszone , a i dla ciebie bezpieczniej
no i jakby w sadzie chcialo mu sie walczyc to juz ma nasrane i sobie moze pogwizdac

asionek : nie ma za co! co to za problem! ja gadula jestem to jak moge pomoc to i sobie dobrze zrobie i poklikam! ;)
w szpitalu daja mleko, nie musisz miec swojego, ale jakie to pojecia nie mam! mysle SZCZERZE ze kazdy szpitalm daje jakie mu sie podoba, a najprawdopodobniej jakie dostaje od producenta za mozliwosc powieszenia plakatow i ulotek marki mleka w ich szpitalu, na porodowce itp ;)
najlpiej wrazie co zadzwon i zapytaj sie jakie daja !!!!
za to koniecznie SWOJE BUTELKI, bo podanie innej butelki, innego smoczka to o wiele wiekszy porblem niz zmiana mleka po3 czy 4 dniach ! dziecko sie przyzywczaja do ksztaltu smoczka i czesto nie lapie innego ( u mnie tak bylo i wpakowalam sie w wysylanie smoczkow z poski przez 2 lata!)
dlatego butle koniecznie swoje takie jak planujesz uzywac pozniej CALY CZAS tak i do mleka jak i do herbatek wody soczkow i innych

a co do wrazie co zmiany mleka to mysle ze nie ma stresu, latwiej to zmienic niz smoka, moj w dniu rowno 22.01 czyli rowny miesiac mial guigoz evolie, pozniej guigoz transit kolki minely przeszlam na confort
nigdy niczego nie odczul
nie jestem specjalista, moze to dlatego ze wszystko w obrebie tej samej marki (ten sam smak!!!)
ale PONOC to wspolczesne MM jest zblizone i tak smakiem do matczynego i ponoc wszystkie smakiem sie przypominaja... nie wiem bo ja mialam tylko GUigoz
ale fakt faktem ze w polsce jak mi zabraklo to kupowalam polskie i szlo do zoladka tak samo lapczywie jak francuskie ;)

mlodam : papa! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mlodam dobranoc :)

Jos butelki juz mam i nawet smoki na zmiane do 6mz hehe
takze jedna napewno wezme , bo nie chce po kims no i racja , ze jak male sie przyzwyczai do smoka takiego ksztaltu to moze nie chciec innego
zapytam poloznej o to melko jak bede na kursie , bo po co zmieniac
jak w obrebie jednej marki to jeszcze luz , ale zmiana firmy z tego co czytalam moze wplywac na brzuszek i kupki zle

ja to zielona jestem w tych markach tutejszych
w Pl wiem co i ja , a tutaj zero :/
nie wiem nic o kaszkach , pierwszych chrupkach czy ciasteczkach , no zero hehe
mam nadzieje , ze sobie pozniej poradze jakos :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry