młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
napisal ze sadownie zalatwi sobie widzenia z malym...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
asionek : ja na pocztaek dostalam Guigoz Evolia, a pozniej zmienilam na Guigoz Confort lub Transit.... Kurka nie pamietam ktore bylo na kolki, bo to byl "epizod" kilkutygodniowy... pozniej juz uzywalam caly czas guigoz confort i bylo ok, wiec msle ze na kolki mpog byc ten transit... jest jeszcze jakies AR ale to jest chyba na ulewanie, jak dziecko ma problemy z zachowaniem posilku w brzuszku... sa dzieci ktore naparwde duzo ulewaja, prawie wrecz wymiotuja po posilku...
edit : luknelam w net bo nie chcialam gluptswa palnac, jakby nie patrzec to juz bylo prawie 3 lata temu i faktycznie : guigoz transit jest na episody kolkowo zatwardzeniowe wiec na kolki na pewno mialam ten, a pozniej jestem pewna ze uzywallam w wieku 3-6 m-cy rozowy guigoz confort![]()
Jos nie ma opcji zebym z nim była ! nie po tym .
Jeszcze sie okazało ze wyzywał moich rodziców. ;/ ;/
pie (*^&(^*&%^*%*%&%&^%& rdolnięty frajer!
napisal ze sadownie zalatwi sobie widzenia z malym...