• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młoda ma na imię Roksana.
Znalazłam ją na NK 25.08 dodała zdjęcia z K...to było chyba przed ich kłótnią i rozstaniem...napisałam jej wiadomość. Mam nadzieję ,że odpiszę bo założyłam specjalnie lewe konto :-D

Dostęp do neta jest, widocznie nie ma ochoty do nas zaglądać. Akcja z K. była po 25 sierpnia więc nie wiadomo czy się pogodzili, czy nie...

Ajas,pewnie tak.
Rurka,pewnie jej głupio...nie wiem,nie chcę oceniać.Szkoda tylko,że nas olała...

oliwka pw
rurka
szczerze mówiąc ja to się w ich sytuacji kompletnie nie orientuje bo to zrywają to wracają do siebie...to jakieś zaręczyny w drodze to znów zerwali...jak dla mnie zabawa ...na którą chyba nieco za późno...

Karola może jak się wszystko ułoży to wpadnie. Ja się boję, że ona znowu mu wybaczyła i dalej będzie się godzić na takie jego zachowanie :(
Marcepanek oczywiście masz rację, ale mogła przyjść i napisać mam wszystkich gdzies u mnie ok i nikt by sie nie martwił...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry