hej

witam sie z kawka
Mloda dobrze , ze nie poszlas na marne

)
Maja hej

juz spakowana ?? wow musze sie zebrac i dopakowac ta moja torbe do konca
Co do mnie to pewnie leki...albo dlatego,że się zdenerwowałam za bardzo dzisiaj.
mozliwe , ale jak nie przejdzie moze do gina zadzown i sie zapytaj ??
A oto Piotruś bądź Maja ;-)
Zobacz załącznik 388099
jaka kruszynka !!! jejku niedawno moj taki maly byl

a niedlugo bedzie wylazil hehe
super !!
nastepna bedziesz ty !! w koncu sie uda zobaczysz !!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zizi wiem...
palemko wiesz ,że ja oddałabym serducho ,aby każda w was mogła wreszcie posiąść maluszka

i czuje się głupio ,że ja tu w kolejnej ciąży ,a wy macie problemy z zajściem...chyba nie powinnam tu pisać :-(
no co ty Marcepanek !! potrzebne tez sa kobiety co zachodza w ciaze , bo to daje nadzieje !! a tak co czytac i sie dolowac , ze nikomu nie wyodzi ?? chyba jesczze gorzej

moze sie myle , ale takie mam wrazenie , ze to daje sil do walki i nadzieje
cześć słoneczka ! ;*
przepraszam Was z całego serca !;*
Zmieniłam nr tel . bo spierdzieliła mi sie karta... :-(
Na prawdę wam przepraszam !. Musiałam , wszystko sobie poukładać w głowie .
I tak nie wybaczyłam K... .
Jestem z nim bo jestem . He smiesznie to brzmi no ale brzmi. Mam do nie go dystans jak z tąd na koniec świata ...
Traktuje go zupełnie inaczej niz , przedtem , niż kiedyś .
Nie ukrywam ze chciała bym zeby było zupełnie inaczej , ale wiem ze tak nie bedzie .
Czuje ze długo tak nie pociągniemy no ale co ma byc to bedzie.
Juz mam tak psychike zjechaną ze jestem przygotowana zupełnie , ale to zupełnie na wszystko ! .. Cóż zycie .
K .. skacze koło mnie jak nie wiem . Zobaczymy bedzie mi źle po prostu powiem mu co mi lezy na sercu i bedziemy musieli coś z tym zrobić.
Wszystko mnie w nim nurtuje dosłownie wszystko ;/
A nie chce zabierać młodemu ojca ; /
A teraz kilka słow o młodym .
Byłam z nim we czwartek na szczepieniu ale nie została zaszczepiony bo miał kaszelek . :-( .
Mierzy sobie 63cm i uwaga wazy całe 6,5 kg !! ;-):-)
mój chłop !;*
No ale dzisiaj go lekarz zaszczepił. ;-):-) .
a rośnie moj mężczyzna ;-)
Zaczełam mu pomalutku dawąć do mleka kleik ryzowy troszke biszkopcika.
A dzisiaj skonczył sobie 3 miesiące ;-)
Gaworzy sobie juz , trzyma sam gryzak i gryzie ;-)
No i podejrzewam ze ida mu dwa ząbki;-)
Ja jutro do szkoły. Ale załatwiłam sobie zwolnienie na caly rok z WF ;-) wiec bede konczyc 2h szybciej ;-):-)
Co by tu jeszcze napisać ;-)
spacerki z młodym spcerki ;-) , to i jakiś festyn . ;-)
No staram sie spedzać jak najwiecej czasu . Od jutra m\babcia bedzie jego druga mama :-) he
Wgram jutro jakieś foty ;-)
OLIWKA słońce grartuluje !!!;****
rurka dziękuje za przekazanie info !;*
A tym czasem uciakam juz . Jutro do szkoły ;*
Odezwe sie wieczorem ;*
Dobranoc ;*
ściskam i całuję kazdą z osobna !;** dziękuje ze jesteście !;* . Odgrywacie z moim zyciu wazna rolę !;*
i jeszcze raz przepraszam !;*
Boze to najdłuzszy moj post ;-)
no Mloda to nam stracha narobilas :/
super , ze Rafalek rosnie i jest ok !!
co do reszty mialam nie komentowac , bo mnie wcielo troche , ale napisze ci tylko jedno
nie ma nic gorszego jak ciagniecie zwiazku dla dziecka !! dla jakiego dziecka ?? chcesz zeby maly pozniej patrzyl na takie sceny , klotnie itd.?? !! on rosnie Mloda i bedzie kumal coraz wiecej
gdyby moja mama nie zostawila ojca chyba bym jej tego nie potrafila wybaczyc , ze nas narazila na takie zycie porypane :/
ojciec bedzie zawsze ojcem i nie musisz z nim byc , zeby maly mial kontakt z nim ! po co ty masz sobie marnowac zycie i malemu ?? taka z ciebie matka polka ?? co to bedzie nadstawiac 2 policzek i tlumaczyc , ze to dla dziecka ?? glupia wymowka slabych kobiet sorki :/ dla dziecka to sie drania zostawia zeby nie patrzyl na to wszystko , zyl bez stresu i w normalnej , szczesliwej rodzinie !
przemysl to Mloda powaznie , ja wiem , ze ty jeszcze mloda jestes

ale czasami warto posluchac starszych ....