• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiesz co ??? Miałam taką fajną aukcję w obserwowanych: łóżeczko, komoda z przewijakiem i szafa firmy Gluck, i padł mi internet.....wiesz za ile poszedł cały zestaw ? Za 100,00 zł. :/
Zaraz Ci wkleję....Ja co prawda łóżeczka nie potrzebuję, ale polowałam na tą komodę, a tu dupa :-(

Olivka - jak się doprowadzę do formy, to sobie taki staniczek sprezentuję ;))) A co !!!

Popatrzcie:
http://allegro.pl/komplet-mebli-gluck-szafa-komoda-lozeczko-i1802377158.html

Łoj Kocie wizualnie pokaż:)))
A wózeczka to Ci będę do końca życia i dzień później zazdrościć! :)
Made,trza było krzyczeć,bym licytowała:)

Made,śliczny zestaw.Pocieszę Cię,nie został sprzedany ponieważ cena minimalna nie została osiągnięta:)
Obserwuj osobę która wystawiała bo pewnie wystawi znowu albo zadzwoń i zapytaj czy nie odsprzeda:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A niech mnie.....ten komplet nie poszedł bo cena minimalna nie została osiągnięta :szok: czyli jest szansa :-))))) niech no ja zobaczę czy wystawiła ponownie :))))))

Dziewczyny, ja biorę komodę, Kocurek - łóżeczko, a Olivka - szafę :-D))))))))
Nie wystawiła, zaraz do niej napiszę ile za to chce......

carola mi się powoli strony otwierają z tymi wpadkami FB... niezłe :)))))) Takie żałosne są ludzie eeeh ........ ale nie żebym ich żałowała :-p

made pytaj .. pytaj.. ale łóżeczko musisz wziąć :-), bo kocurowi kolor się nie ima do pokoju Oli - tam jasne biało-szare panele i zabudowa w kolorze ciemny orzech / jasny ecru...

Ostatnia edycja:
hahahaaa....dobrze, że nie mam konta na FB :-D i.......brata :))))))))))))))))))))))

Napisałam do tej kobitki, ciekawe ile zawoła za ten zestawik....Kocurek jakby co to łóżeczko byś miała, bo mi dwa niepotrzebne, ja kupiłam to podwójne, które Wam wklejałam ;))) Jest super, do tego kupiliśmy lateksowe materace i normalnie wstać się nie chce......

reklama
hahahahha made dzięki kochana... ale musiałabym skonsultować z G. - on w ogóle chce łóżeczko całe ciemno-brązowe dla kontrastu z resztą pokoju.. a ja chcę z wyjmowanymi szczebelkami albo na kółkach :))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry