• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie to nie :-p łaski bez..... Olivce dam :-))))))))

Ale się dzisiaj nastukałam.....aż mnie nadgarstki zaczęły pobolewać :eek:
Najważniejsze, że wszystko załatwiłam....no oprócz tego biustonosza :))) Zerknę na Allegro w jakiej są cenie. Szkoda mi trochę pieniędzy na ten stanik, bo przy Mańku to chyba miesiąc tylko używałam.

Ostatnia edycja:
reklama
made normalnie wywierasz psychologiczną presję na carolę !!!! :-D:-D:-D
Ja nie mam odpinanego do karmienia - mam tylko parę większych w szufladzie - 75 D :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
No Olivka, to już prawie rzepkę skrobie :-)))))) W lutym roku przyszłego 29 będzie miała :))))

A właśnie....gdzie Ona się podziała ???

Ostatnia edycja:
hahahahhaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D))))))))))) Koniec, załatwiłaś mnie, prześwietliłaś, zmiażdżyłaś jednym tekstem :-))))))) W życiu bym nie przypuszczała, ze miseczka D wywoła u mnie taki atak śmiechu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja tylko chciałam zakomunikować, że nie doszłam jeszcze do siebie :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
hahahahahahhahahahhahahahahha...!!!!! Ale aaaaale.... to nie powód do śmiechu wcale :-p - dokonałam czegoś niemożliwego - pokonałam bezkres dzielący A i D :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry