• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made :cool2: ja tam na kobiety w stanie błogosławionym nawet najmniejszego paluszka nie podniosę :tak: więc wybacz, ale wolę, żebyś była w Fantazji :-D:-D:-D

Kocurek powiadasz 75D??? :szok: hmmm :-p

a koleżanka Made co nosi za rozmiar???? :-p:cool2:

Koleżanko just, koleżanka przestanie już tak analizować, bo będę zmuszona odszczekać to co wcześniej napisałam o moim niezmiennym C :zawstydzona/y:
Dobra, wykładam kawę na ławę, zawsze były B, później podrosły do C i nie wiedzieć czemu wróciły do B, po czym odzyskały zagubione C....i ........i mogę udowodnić :-D))))))))

Syn otrzymał wikt.. wyrzuty sumienia jakby odrobinę mniejsze :-p

made jak to niezmienne, jak przecie "POMANIUSIOWE" , HĘ ????????? :-):-)
No. Dobrze, że jest sprostowanie :-p

Oświadczam, że nie kupuję materacyka gryko-kokosowego, tylko piankowy.

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

nie no człowiekiem czasem targną mocne emocje... własna matka, na krwawicy wyhodowana tak człowieka wyprowadzi z równowagi, że spać nie można, cały czas drąży sprawę Paszteta, bo musiałam przenieść papiery z Gdyni, nie będę przecież jeździła do Gdyni na rozprawy, bo po pierwsze każdy taki wyjazd sporo kosztuje, nie bardzo mam się gdzie zatrzymać, to po drugie, a po trzecie i najważniejsze nie będę Remika ciągnąć na jeden dzień pobytu taki kawał :no: i się mamie nie spodobało,że dzisiaj tych papierów nie zaniosłam...

:

tak to juz jest z rodzicami ... gleboki wdech wydech bedzie dobrze :)
jak maly ?? moze masc majerankowa pod noska ?? dziewczyny tez cos zakraplaly na poduszki czy co tam zeby latwiej sie maluszkowi oddychalo
zdrowka duzo !!

Zrobię czekoladę do picia, wygonię syna do szkoły - a to niełatwe będzie, bo zdążył się już łokropnego kataru nabawić i twierdzi, że się źle czuje... Potem poczytam co wczoraj było, jak mnie nie było :tak: :-)

ooo i jak syn ?? zostal w domu :)) zdrowka rowniez dla niego :)

U nas duuuuuzo zmian. po pierwsze byłam na urlopie w pl. Było super oczywiscie troche krótko ale fajnie. Byłam u lekarza w pl i potwierdził ze bedzie druga kobietka a na koniec pochwale sie Wam ze zmieniłam stan cywilny :)

Moze ktos kawusie preferuje??

wow gratuluje cory no i zmiany stanu cywilnego :)))

:-)
Bylismy u ortopedy. Bez dwoch zdan zwichniecie rzepki, uszkodzone wiazadla krzyzowe i jakies zaczepy. Sciagnal mi wode z kolana, wyciagnal 4 strzykawy. Boli jak biabli. Lekarz wypisal wniosek o refundacje do ortezy i bede placila tylko 30% jej wartosci. Rehabilitacja, nie przeciazac, lezec z lekko uniesiona noga i jakies zabiegi z pradem. Za 3 tygodnie kontola. Moja kochana psiapsiolka- pielegniareczka pociagnela za sznurki. Przyjeto mnie poza kolejka, za darmo i jakze milo :-)
Dziekuje kochanienka :-)

Dziewczyny, jestem 7 tygodni po porodzie, mam smigac na kontrole ginekologiczna, ale wciaz krwawie z rozna intensywnoscia. Jestem po lyzeczkowaniach. Miala ktoras dluzej niz 6 tygodni?

dobrze , ze udalo sie dostac jednak wczesniej !! uwazaj na siebie teraz :)
na kontrole bym sie zapisala ..

Ja po wizycie u lekarza. Wszystko oki - szyjka długa zamknięta, łożysko w całości - więc krwawienie groźne nie było. Dzidzia waży 2380 g. Mam za mało wód - dzidzia nie ma niby miejsca, żeby się rozwijać - choć mam tak wielki brzuch, że nie wiem jak to możliwe....Fakt, że brzuch wąski - ale bardzo długi....Mam więcej pić, ale to wtedy internet będę musiała sobie zainstalować w kibelku chyba, bo mi pęcherz żyć nie da.

I mam bakterie w moczu niestety - dostałam lek za 42 zł! Masakra! Czy któraś z Was brała jakieś leki na takie bakterie i jakie to były? Bo mi się coś wydaje, że mój lekarz zawsze najdroższą wersję leku mi zapisuje...Sama już nie wiem.........

waga jest jak na ten tyg. dobra :)
i nie czytaj lepiej nic w necie , najwazniejsze , ze jestes pod kontrola !!
co do infekcji nie pomoge , bo nie mialam ..

Dzień Dobry
ja dziś bez humoru, @ dalej nie ma...Nie mam żadnych objawów (poza piersiami) i nie napawa mnie to optymistycznie:-(

no to chyba dobrze wrozy :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!

lili a doktorek podał ile tych wód? - u mnie rzekomo jest 8 czegośtam i podobno oki... a brzucho dość małe - 104cm w podskokach w 37tyg. :)))

to ja mam ledwo 100cm ... i nikt nie mowil , ze maly brzuch , raczej ze duzy ... hmmm

Wiesz co ??? Miałam taką fajną aukcję w obserwowanych: łóżeczko, komoda z przewijakiem i szafa firmy Gluck, i padł mi internet.....wiesz za ile poszedł cały zestaw ? Za 100,00 zł. :/
Zaraz Ci wkleję....Ja co prawda łóżeczka nie potrzebuję, ale polowałam na tą komodę, a tu dupa :-(

Popatrzcie:
komplet mebli Gluck - szafa+komoda+łóżeczko (1802377158) - Aukcje internetowe Allegro

jednak nie poszlo :)
moze sie dogadacie z babka !! :)) komplet super

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry