Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)))
wygrzebałam płatki z miodem, ale ponieważ słabe z nich naboje to wiesz jak skończyły.....
Jakoś przestał mi się nagle podobać ten zestaw....yyyy......
))))jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.
.
hej
nadrobilam od ostatniego posta
kocurro : mowisz ze z A do D?????????????jak ty to robisz???? hahahaha mi nawet z B na C nie chce...
asionek : jak sie czujesz? jak stoi sprawa z transportem wozka?
Asionek - kobitka jeszcze nie odpisała, ale teraz to monitoruję)))) Widziałam zdjęcia bliźniaczych cudowności :-))))) Rozpłynęłam się jak masło na kukurydzy
Ja po wizycie. Nie wiem czy powinno, ale bolalo. Stwierdzil, ze wszystko w porzasiu. Krwawienie to nadal brudy pologowe, a nie okres czy tez infekcja lub o zgrozo zle oczyszczona macica. Zazyczylam sobie minitabletki. Bede brala przez 5 miesiecy, potem spodziewamy sie nawrotu cyst, zrostow, tudziez innego paskudztwa zwiazanego z endometrioza. Pozyjemy, zobaczymy, podleczymy i znowu zaciazymy. Tylko MUSZE isc do pracy.
A ja mam mokronawet wkładki nie mam ze sobą na zmianę
włożyłam sobie papier toaletowy
i co chilw sprawdzam czy mnie jeszcze piersi bolą
![]()
To my się tu wdzięczymy, komplementujemy, a Ty nas tak po macoszemu :-((((((No,pieknie,pieknie...widzę,że sobie koleżanki poczyniająNo Olivka, to już prawie rzepkę skrobie :-)))))) W lutym roku przyszłego 29 będzie miała)))
A właśnie....gdzie Ona się podziała ???
jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.
dziekuje kochane za troske.
przepraszam ze znowu tylko o sobie ale za chwile musze sie szykowac bo na 17 ma kurs a musze jechac chwile wczesniej zeby jechac jeszcze do biura szkoly jazdy i odebrac materialy do nauki.
Po prostu mokro...:-( to nawet chyba nie śluz...
Testu jeszcze nie kupiłam, bom w pracy, dopiero po 18stej pójdę kupić