• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A właśnie...Asionek, bardzo nieładnie, że muszę podglądać Twoje boskie ciało na obcych wątkach :zawstydzona/y: To my się tu wdzięczymy, komplementujemy, a Ty nas tak po macoszemu :-((((((
A teraz coś bardzo ode mnie: przepiękna z Ciebie syrenka :-)))))

a nie wklejalam tutaj fot ?? chyba cos wklejalam :)
w kazdym razie dziekuje bardzo za mile slowa !! :)

A gdzie te syrenki? Ja, ja tez chce zobaczyc! :-)

Moje dziecie spi. Przytulanki, cycus, guganie, kapiel i dziecko spi. Ciesze sie, ze tak jest, choc czasem moglby pogrymasic....
wiem, wiem hahaha jeszcze sie doczekam

Gdziesta polazly? Powiedzialam cos??

na watku pazdziernikowym :)
ciesz sie moja droga , ze masz takiego slodkiego skraba nie placzacego :)
ja mam nadzieje , ze moj taki bedzie :))))

Oliwka kurcze no :/ a nie mozecie przedluzyc do niedzieli np. ?? trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby jednak sie udalo !!

ale samaka mi na pizze zrobilas ... i co teraz ?? :))

reklama
Asionek,już po pizzy,małe sępiki się zleciały i nie ma:)))
Mam jeszcze parówki z szynki,zaraz zażądam od męża bo ja idę się grzać,chyba znowu gorączkę mam:(

Co do przedłużenia...nie wiem czy da radę,dzisiaj obiecaliśmy kobietce,że się wyniesiemy...Nie wiem co dalej.Głowa mnie boli od tego.Mam już dosyć tego remontu.

Jeszcze przyszedł mój zamówiony obraz...i jest w kolorze a miał być czarno-biały...na szczęście Pani przeprosiła i doślą czarno-biały a ten kolorowy zostaje gratis.

CAROLINE, sil zycze. Porobilo sie, a do tego to paskudne chorobsko. Moze maz pomoglby w wygrzaniu sie?

ASIONEK, ciesze sie i Tobie tez zycze takiego slodziaczka :-) Zaraz wpadne na pazdziernikowki podziwiac syrenki :-D

ooo mateczko...... ale len mnie dopadl. Dawno tak nie bylo. Wyrzuty sumienia kazaly mi zrobic herbatke, wyszperac krakuski z cukrem i legnac sie przed tv... ojojoj

Ostatnia edycja:
Oliwka kurcze moze zadzwon jutro powiedz co i jak i moze sie zgodza ?? bedzie dobrze !!
lee i nie zalapalam sie na pizze :/ musze sobie sprawic jakas na dniach :)

Libby nie dziekuje :)
lenia to i ja mam :/ coraz gorszego na dodatek .. mam nadzieje , ze po ciazy przejdzie !!

Rureczka a co sie dzieje z humorkiem ?? :(

Wpadłam zobaczyć czy od zizi coś jest :-)
Witam wieczornie dziewczyny, ale też żegnam niestety...

Do jutra!!

made nie jest źle... na razie cisza na froncie ;))))))) Chyba będzie można bezpiecznie iść spać :-) Świat przełknął nasze kontrowersyjne poglądy haha :-D

rureczka no co Ty.... od razu jedyną :sorry2: jest jeszcze carola, mama05, naga, zizi(choć kto wie... kto wie &&&&&&&&&&)... na pewno jak zwykle kogoś pominęłam :-( - i macie grono wiernych fanów aż do skutku !!!!! Oczywiście ten skutek pewnie zaskoczy nas/Was w najmniej spodziewanym momencie :tak: Te skutki niektóre tak mają... :) :*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry