• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ASIONKU, w ciazy to co innego. :-) Szczegolnie w III trymestrze. I po co te wyrzuty sumienia?? Masz meza, niech sprzata, pierze, gotuje, prasuje a Ty lez, pachnij, pieknie wygladaj :-D Po porodzie nabierzesz powera.

RURECZKO, AJAS, podpisuje sie wszystkimi mymi konczynami pod tym co KOCIE napisalo. Dopisalabym tam jeszcze PSZCZOLECZKE- rozesmiane, dawno nie widziane forumowe sloneczko.
Ktos wie co z nia i z KROLOWA FAL?

Mordka mi sie drze. Przeczesze me piekne slomkowe wlosy i chyba poloze sie pod kolderke.

Ostatnia edycja:
No dobra.......

Jedna kreska;(((((((((((((((((((((((
nic, zero, null:((((((((((((((((((

Jeszcze rano powtórzę, ale przynajmniej ciśnienie już ze mnie zeszło....znowu nic....

Pochowłam dziś ojca o 14, potem była stypa, pogrzeb był "piękny", jeśli można tak to ująć w słowo, wpadłam do Was na chwilę, pewnie nie będzie mnie jakiś czas, musze sobie to wszystko jakoś poukładać i pogodzić się z losem

zizi - :angry: przykro mi , ale mimo wszytsko mam jeszcze nadzieje, zasługajesz na to bardzo :tak:

reklama
jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.

dziekuje kochane za troske.
przepraszam ze znowu tylko o sobie ale za chwile musze sie szykowac bo na 17 ma kurs a musze jechac chwile wczesniej zeby jechac jeszcze do biura szkoly jazdy i odebrac materialy do nauki.
To po raz drugi gratuluję i cieszę się razem z tobą:-)

Pochowłam dziś ojca o 14, potem była stypa, pogrzeb był "piękny", jeśli można tak to ująć w słowo, wpadłam do Was na chwilę, pewnie nie będzie mnie jakiś czas, musze sobie to wszystko jakoś poukładać i pogodzić się z losem

zizi - :angry: przykro mi , ale mimo wszytsko mam jeszcze nadzieje, zasługajesz na to bardzo :tak:
Przykro mi [*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry