• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Sol:) masz PW

Hej Paula,muszę odsapnąć bo jestem psychicznie wykończona...
Wczoraj poszłam z koleżanką na kawę i pogadałyśmy,wydawało się,że jest lepiej ale w domu Oliwka mi opowiadało co matka jej o mnie mówiła i się zagotowałam...

@ nadchodzi...

reklama
no właśnie Sol- a ten pochłaniacz miałby stać u nas w sypialni-a z nami śpią maluchy...
poszperam na necie-może coś piszą
znowu ten na prąd to też nie wiem, bo gniazdko jest obok łóżeczka małej, a też nie wiem czy to nie buczy jakoś? bo mnie wszystkie hałasy w nocy wkurzają- i wyszłam na marudę:-)

jezzu Karola-ta twoja matka to!@^(**()(_))_%$
aha nazbierałam trochę rzeczy dla tej koleżanki w ciąży i czy mogłabym je podesłać w grudniu coś?

hej czytam was cały czas

wiolcia cieszę się ze na wizycie ok
mary trzymam &&&&&&&&&&&&& za termin cc
kocurek jeżeli jeszcze nie byłaś z tym u lekarza no natychmiast trzeba to zrobić i myśle ze jednak najpierw neurolog to nie są przelewki moja mama jest już wiele lat po operacji kręgosłupa i tez to tak na początku wyglądało
sol jezeli masz taka mozliwość to można prwyatnie udać sie do logopedy u nas na wschodzie to jest koszt 40-50zł myśle ze wystarczy jedna wizyta logopeda pokażę cwiczenia i bedziecie mgły cwiczyć w domu. Na nfz tez można i tez zwykle nie ma jakiś dużych kolejek z tym tylko wyjątkiem, że trzeba skierowanie no i mamy koniec roku wiec limity limity limity:wściekła/y:

carola nie masz ty kochanie łatwo z tym wszystkim. Poleż sobie zasłużyłaś.

a ja to bym chciała juz wstać a nie moge.. buuuuuu ale dam rade dam rade

witam reszte kobitek paulinka, rurka, jos, małoda, just, lil, asionek, agapa, marcepanek, naga pozdrowionka od mojej kopiącej córci:-D

hej Ewula-dziękuje za pozdrowienia od kopiącej córci;)
moja właśnie dosypia ale jak znam życie to zaraz się obudzi;)

i nie przejmuj się tym leżeniem-jak maleńka będzie na świecie to rzadko na spokojnie gdzieś przysiądziesz;)
a ja też pamiętam ból leżenia-miesiąc bo miesiąc ale myślałam że padnę;)

Paula,super:)))Dzięki:)

Ewula,cześć:)
Ni niestety mam się...może już niedługo się to skończy.

Karola a mam pytanko-pamiętasz coś takiego jak beciki do wózka? u mnie w rodzinie zachował się taki egzemplarz i mam pytanko czy kobietka by go nie chciała-mam dwie poszewki do niego-wiesz jak maluszek będzie zimowy to zawsze cieplej w wózeczku;)

paulina - możesz w dzień włączać a czy buczy - nie buczy działa stosunkowo cicho - słychać delikatnie jak wiatrak działa i to tyle. A ja sobie o Metylankach poczytałam i to nie od nich chyba mam ten posmak :-p Zasadniczo to chyba od niedoborów minerałów i witamin bo ostatnio jakaś taka rozbita jestem i kij wie czy nie od migdałów też nie mam takiego posmaku. U mnie od kilku rzeczy może być taki posmak, bo w ciąży nie jestem :-D Pochłaniacze stoją u mnie na każdym parapecie i w łazience i tylko ja mam ten posmak więc chyba to moja wina ;-) Ale muszę przyznać że ściągają :tak: Niewiele w porównaniu z elektrykiem który wyciąga ci też ze ścian całą wilgoć, z mebli, ciuchów ale okna mam suche :tak:

Caro - pw :)

A mnie coś brzuch zaczął zarzynać :wściekła/y:
Idę robić porządki w ciuchach Emilki póki śpi :-) Tylko już nie w wózku a w łóżku moim bo nie miała jak rączek rozłożyć w wózku i się rozpłakała :-D

reklama
paulina - jak ściany zaczynają zachodzić to nie ma co myśleć :tak: Chyba że wynajmiesz na dzień - dwa osuszacz - są takie opcje i po osuszeniu mieszkania wstawisz metylenki żeby już z powietrza ściągały, my zdecydowaliśmy się na kupno bo u mnie suszarka z praniem stoi u dziewczyn w pokoju więc wilgoć mam na stałe jesienią/zimą i wiosną :no: Ale mąż mi już obiecał prezent w przyszłym roku - suszarka do ubrań albo pralko suszarkę ;-)

Caro - super ta kurtka - ale obawiam się że może być za duża na Karolę :D Karola może i jest wysoka ale bez przesady :-D Ale córcie to masz śliczna :tak: Ile ja bym dała żeby Karola miała takie włosy a ma siano dziecięce :no:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry