• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby-no wczoraj była moja pierwsza seria-przedtem zrobiłam jeszcze trochę jogi-tak na rozciągnięcie-potem tamta seris i ledwo pozbierałam się z podłogi....pytałam się na rehabilitacji i mogę to robić-tylko ja podkładam sobie kocyk pod plecy bo bym z paneli gołych nie wstała;)

Rurka-a ciepło masz? a mogę się dołączyć do ciebie?;)

reklama
Ja też chcęęęęę do ciepłego łóżeczkaaaaaa....:sorry2::sorry2::sorry2::blink::-(
Wszystko przeczytałam, coś wyklikam później, bo mam panów od montażu zabudowy w kuchni i łazience i ciągle coś ode mnie chcą... A ja chcę kurna tylko kawę :blink:

Kocurku ja przyjadę i osobiście Cię do łóżka przywiążę!

Rureczka w związku z powyższym ja Cię na pewno z łóżka nie wywalę! ;-)

Paulinka a co sądzisz o tych pochłaniaczach na tabletki? Bez prądu i baterii...Ja bym chciała takie coś na okno postawić..

To paulina bierz swojego futrzaka pod pachę, ja swojego i idziemy :-D Jeszcze tylko libby i Stefana będzie brakować hehe

lili haha :-D nie no taka oferta... nie no ja nie wiem, co mój pan na to :-p
A jak humorek u Ciebie..?

Kocurku pana mogę też przywiązać :-p

A humorek spoko - tylko ciągle mi się spać chce i ciągle myślę jak tu poleniuszkować trochę :-)

reklama
Rureczko ja odkąd mam Maciusia to mnie mój kot lekko denerwuje - zwłaszcza jak wskoczy na świeżo wyparzony laktator, albo do łóżeczka....

Na razie zmykam - mam wielką nadzieję, że jeszcze dziś się pojawię..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry