• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola-jeśłi jesteś jeszcze-ten krem na AZS co polecałaś to był linoderm?-bo zapomniałam

Serg-oby Gabysiątko jeszcze poczekało...ciut za wcześnie jeszcze

Młoda-ja mam x-landera obecnie, coś się stało?

Libby-podawali właśnie że jakiś pył nad Gliwicami- a pogoda niby temu sprzyja...ludzie palą śmieciami w piecach plus pył z kopalni i trochę niebezpiecznie jest-obejrzyj sobie jakieś info

Młoda ja miałam do spaceróki pokrowiec na nóżki-taki lekko podcieplony, kończył się na wysokości brzuszka i teraz planuje kupić dla małej śpiwór na zimę do wózka-zawsze to cieplej

Ostatnia edycja:
reklama
carolaa kurcze ;/ bo ja tego nie mam .Młody jeździ w spacerowce a w ziemie bedzie za zimno bez tego ;/ ; / a jaki kolor miałaś ?
paulina nie mam okrycia na nozki do spcerowki ;/
Mary &&&& mam kciuki ;-) masz do ktorejs z nas nr tel. ?

paulina
Zobacz załącznik 406338 P061111_13.12.jpg o cos takiego ci chodzi ?

Ostatnia edycja:
Paulina, Carola nie śpieszy mi się jeszcze, chciałabym jeszcze 2 tygodnie w dwupaku przetrzymać - później niech się dzieje wola nieba :tak:

Libby
ja mam takie przeczucie od kilku dni, dzisiaj się tylko wzmogło ;-)

Młodamamusia napisałam na poprzedniej stronie ;-) :yes:

CAROLINE, jeszcze nie. Ale ja cierpliwe stworzenie jestem :-D poza tym mam mały zapasik.. :-)

PAULINKO, my na azs używamy Emolium krem , płyn do kąpieli 2w1 i ..... najzwyklejszej mąki ziemniaczanej. Tzn krochmalu do kąpieli

SERG, to postaraj się nigdzie nie łazić. Leż plackiem te dwa tygodnie, a przynajmniej półtora. Dzidzia już duża, ale jeszcze nie jest donoszona.

Ostatnia edycja:
paulina carola własnie widziałam dzisiaj w sklepie . Ale zastanawiam sie ze jak to kupie i dam do wozka to ten spiwor nie bedzie juz niczym okryty .

Młodamamusia jak kupisz ciepły i Rafałek ma kombinezon to po co Ci coś więcej?
Jakby było mega zimno to do takiego śpiwora możesz jakiś lekki kocyk a przy opadach folię na wózek.

reklama
Libby dlatego właśnie dzisiaj cały dzień na kanapie - tylko siusiu wstaję albo do kuchni po coś. G. nie pozwolił mi nawet iśc prania na suszarkę powiesić, mam wstawić a jak wróci to powiesi ;-) Za tydzień, 17 listopada mam usg w szpitalu a dzień później spotkanie przedporodowe żeby ustalić szczegóły planu porodowego i tego wszystkiego na co się zgadzam, a na co nie. Po tym spotkaniu dopiero mogę się rozpakowywać ;-) A Gabrysiątko i tak samo zadecyduje, kiedy się chce z nami zobaczyć.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry