reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiesz,wysyłałam Wioli śpiworek...a że przypadkiem robiłam akurat porządek w szafie to wpadło tam kilka rzeczy od Ninki:-D.No dobra,przyznam się...nie mogłam domknąć kartonu:))))

Tak,słyszałam opinie,że są bardzo dobre:)
Zresztą kosmetyki Ziaja są dobre:)
A cena tych Yego jest powalająca,wszystko poniżej 10zł:)
A jest jeden zestaw za ok 20zł,zaraz Ci wstawię:)

ZIAJA YEGO SZAMPON 300ml+ 300ml ŻEL+ 50ml+ 60ml++ (1925572013) - Aukcje internetowe Allegro
To jest apteka internetowa,mają wiele rzeczy z tej firmy:)
Nawet płyn do higieny intymnej jest męski:szok:
Fajnie:)

Asionku a Ty o której chodzisz spać??? Długo będziesz w PL???

chodze spac po ostatnim karmieniu malego i powrocie meza do z pracy , czyli ok 24.30... albo pozniej
wracamy 5ego grudnia , czyli 2 tyg. bede w Pl :))

Asionek, Lil właśnie dużo słyszałam i czytałam o tej Mustelli i chyba też się skuszę dodatkowo... a oliwkę mam to będę smarować na zmianę! Chyba nie jest za wcześnie?

ja raz dziennie sie smarowalam Mustela od samego poczatku ciazy :) na koncowce jak juz brzuchol pekal w szwach to jeszcze w dzien daxalam oliwke kilka razy zeby skora byla caly czas natluszczona :)
takze smaruj juz , bo brzuchol trzeba dobrze nawilzyc :)

S

Pierwsza grudniówka nam się właśnie rozpakowuje! :szok:

wow juz ?? :) super chwile nie ? :)

heeelooł ;-)

massakra dopadł mnie katar i bol gardła . Młody tez ma katar i lekki kaszelek . ;/
no wczoraj dotarły do mnie kosmetyki z johnsons baby i dla mnie kosmetyki z RIMELA ASTORA ITP ;-)

zdrowka dla was duzo !! :)

Cześć!

Jestem z powrotem. Jeju, siedzieliśmy w szpitalu do 15.00!!! :szok::zawstydzona/y: No, ale wszystko, co mieli, to pobrali i wyniki w normie. Zrobili też USG i KTG. Waga niuni ok. 2700 g!... :confused: Dziwne, bo 1.11. ważyła 2780 g, ale każdy lekarz inaczej ją mierzy! :zawstydzona/y: W każdym razie nasze maleństwo nie będzie raczej duże. Dziś rozmawiałam z położną, ginekologami i anestezjologiem i wiem już wszystko o CC, tak więc jestem spokojniejsza. A CC we wtorek. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Kochane, nie miałam jeszcze jak nadrobić, ale życzę Wam miłego popołudnia, a ja tymczasem muszę na chwilkę się położyć, bo padam z nóg! :zawstydzona/y:

super , ze jest ok :) a waga tak mocno sie nie sugeruj :) kilka dziewczyn na forum mialo miec dzieci ponad 4000 kg , a wyszly sredniaki i przez ta zawyzona wage CC bylo :( albo na odwrot jak u mnie , mial byc maks 3000g , wyszedl 3430g wsumie malo cie pomylili , ale jakbym doczekala terminu lub 41tc to bylby jeszcze wiekszy ;))

sergi wiem wiem czytałam ;-)))))

a więc:
4.06 sobota od 13:00 do 13:13 trzy skurcze co 4 5 minut. Więc poszłam na izbe przyjęć. Tam mnie przyjeli . Rozgościłam się na sali. Dostałam zastrzyk i tabletke. Skurczy brak Az do24:00 przed 24:00 dostałam skurczy co 2-3 min. POszłam do lekarki zbadała mnie. Rozwarcie na 2cm. Więc poszłam na porodówke. Tam znowu przyjęcie wypisywanie papierów. Robienie KTG , lewatywa. I tak z tymi skurczybykami chodziłam przez całą NOC
unhappy.gif
... Rano lekarka powiedziała ze o 7 dostane kroplówke. Dostałam ją dopiero o 9.30 ;/ Cały czas miałam skurcze... i przed 10tą dostałam skurczy co 3-4 minuty silnych i dłuższych... Boolało... Co chwile KTG i badanie. Rozwarcie na 5cm . Znowu Ktg . Chodziłam cały czas.Wkoncu zaczyna się akcja porodowa..
3 parte i Rafałek na świecie..
biggrin.gif

Wymęczyłam się nieźle. Ale zaraz gdy dali mi małego na brzuch . Zapomniałam o bólu
biggrin.gif

PAMIĘĘTACIE ? ?
AZ sie wzruszyłaaam :-:)-:)-(

niedawno lezałam z bolami a teraz lezy koło mnie Rafałek bawiący sie swoimi stopkami ;-):-) ah :-D

oj tak czas szybko leci ... ja dopiero co jakbym test zrobila a tutaj maly juz lezy obok mnie :)

No, poleżałam co nieco, ale nadal padnięta jestem, więc klikam jednym palcem. :-D

Asionek
- dzięki! :happy2: A Ty już niedługo do PL lecisz! :happy2: Udanej podróży - jakby mi potem umknęło!

U mnie jakieś skurcze się zaczeły!!! :szok::szok::szok::confused::confused::confused: Przez 2 h regularne, bolesne, w samiuśkim kanale rodnym, co 5-10 minut trwające ok. 45 sekund. Ale teraz jakos spokojniej, mniej regularnie. No, ale są! Jeszcze tego mi kurczę brakuje, żeby mi córcia przed terminem CC chciała wyłazić!!! :confused::baffled::nerd:

mary : jak masz wskazanie do cc to zrobia ci ja obojetnie kiedy sie pojawisz w szpitalu :) miej tylko przygotowana torbe i dokumenty

oliwka : fajny pomysl!!! lubie takie mega zestawy
juz tyle dobrego slyszalam o ziaji nawet ich strone www przegladam czasem ale ze prawie rok nie bylam w PL... nie mam jak nabyc :(
krem na rpzstepy tez slyszalam ze super jest :(
a koszulka fajna, moj tez lubi ta firme,albo Abercombie

a ja czekam na mojego mezulka, a raczej na couscous cieplutki ktory wiezie mniaaaaaaaaaaam :))))))))))))))))
bede pekac w szwach :)))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry