• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary-spokojnie, cc na zawołanie też jest;) a córcie tak mają-z zaskoczenia;)

Paulina - czekam spokojnie na wtorek i CC, a jak coś się zadzieje, to będzie wcześniej i tyle. ;-);-) Teraz już i tak wszystko od niuni zależy - jak zechce wyłazić, to nie ma przeproś. :-D A Tobie masaże służą na problemy z plecami?

Jos - papiery zabrali mi już dziś, tak więc to mam z głowy. A wskazania mam, bo dziś na USG okazało się, ze mała nadal leży dupką w dół. ;-)

Zmykam pod prysznic. :-) Zaraz wracam.

Mary-pomagać pomagały ale się skończyły:-(

Karola mój ziaja nie grzeje ale przyjemnie się nim smarować-ja staram się co drugi dzień-bo brakuje mi czasu w inne;)

Libby-oglądałaś informacje jakieś? odnośnie tego pyłu u was?

Ale się najadłam :-D To było aż nieprzyzwoite :-D:-D:sorry2:
Narobiłam pierogów przeróżnych chyba z tysiąc i po prostu nie szło nie skosztować haha

O, temat kosmetyków na tapecie :tak: nie uwierzycie, ale ja mam żel pod prysznic, szampon, balsam na rozstępy, tusz, jeden cień i kredkę. A i jeszcze flakonik zielonej herbatki E. Arden. Mój mały ma więcej kosmetyków! :szok::-D Wstyd? :-p

PAULINKO, czytałam. Norma jakaś przekroczona 300krotnie, ale to normalka. Trzeba czekać na deszcz

Ostatnia edycja:
Naszykowałam dziewczynom ubrania na jutro...myślicie,że jasna sukienka na pogrzeb ujdzie?Dla Niny.Będzie miała czarne rajstopy i ciemny płaszcz do tego...

Właśnie...Wiola,znalazłam przed chwilą płaszcz,doślę Ci w poniedziałek:)

Dzięki Libby,niby wiem ale wątpliwości mam jakieś ....
Boję się jutrzejszego dnia,emocji...nie wiem czy malować się...przecież rozpłaczę się i tak...

O, mamo... Aż się zmęczyłam pod tym prysznicem... :zawstydzona/y:

Carolineee - zgadzam się z Libby. Trzymaj się tam jakoś... Ściskam!

Paulina - to szkoda, ze już się skończyły. Oby efekt był na dłużej.

Jeju, ja się kładę, bo aż mnie na spanie wzięło. Tak więc dobrej nocki!

reklama
a ja jestem boska (sama dla siebie oczywiście)-właśnie zrobiłam 6weidera-dzień drugi;)-padam;)

Libby-to mamy podobną ilość kosmetyków;)

Karola-dzieci nie obowiązuje czerń-spokojnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry