Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No, poleżałam co nieco, ale nadal padnięta jestem, więc klikam jednym palcem.
Asionek - dzięki!A Ty już niedługo do PL lecisz!
Udanej podróży - jakby mi potem umknęło!
U mnie jakieś skurcze się zaczeły!!!Przez 2 h regularne, bolesne, w samiuśkim kanale rodnym, co 5-10 minut trwające ok. 45 sekund. Ale teraz jakos spokojniej, mniej regularnie. No, ale są! Jeszcze tego mi kurczę brakuje, żeby mi córcia przed terminem CC chciała wyłazić!!!
![]()
Ja mam z Ziaji jakiś termocoś tam wyszczuplający ale u mnie ze smarowaniem słabo....rzadko to robię
A ten strasznie grzeje,aż piecze
Ziaja, Rebuild Termo Wyszczuplanie, Żel rozgrzewający - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
a ja jestem boska (sama dla siebie oczywiście)-właśnie zrobiłam 6weidera-dzień drugi-padam
![]()

możesz znaleźć i taki za 100 zł który ci super osuszy albo wyrzucisz w błoto 1000 zł. Ja zawsze przy większych - droższych zakupach szukam wcześniej opinii o danym produkcie - czy ludzie są z niego zadowoleni, czy nie jest awaryjny itp. O tym Airforce jaki ja sobie kupiłam czytałam same pozytywy, nie pamiętam żebym znalazła negatyw więc o czymś to może świadczyć. Teraz sama mogę wystawić mu pozytywa
Powiesiłam dzisiaj pranie w pokoju dziewczyn i włączyłam go. Na wieczór zawsze już miałam wodę w oknach - nie dość że nic nie miałam w oknach to pranie mam już prawie suche 
Fajna ta kurtka ale chyba będzie za duża na Karolę - tak mi się wydaje 

i jeszcze raz dla tortury obejrzałam w necie jakiś film z porodu - jeden wielki ryk był u mnie