• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maja co tam salatka ja do ciebie ide , a nie jesc :) mile towarzystwo sie liczy :-D

oj tak czas tak leci szybko ...

Paulina plan na wieczor super :)

wlasnie Sol wszystkiego naj i sto lat dla Emilki !! :)

reklama
Asionku to miło mi....

Paulinka ale masz super plan! W ogóle mam wrażenie, że Wy z mężem fajnie czas spędzacie i jesteście sobie bardzo bliscy - tak z Twoich postów wynika...Ja kurcze nie mogę nic zaplanować, bo nie wiem kiedy panna spać pójdzie (choć już od 2 godzin ledwo na oczy patrzy...) - nie mogę z nią dojść do ładu z wieczornym pójściem spać...nie wiem czy jest za mała na regularne chodzenie spać wieczorem czy jak...znowu mam pokusę na kładzenie jej w łóżeczku i wychodzenie z pokoju - nawet gdyby płakała...ale jeszcze wczoraj pisałam PRECZ PORADNIKOM...tylko, że już mam dość skakania na piłce aż mała uśnie, potem ją odkładam, ona się oczywiście po minucie budzi i znowu na piłkę...i tak nawet do 2 godzin...z Maciusiem jakoś szybko i gładko to poszło...wiedziałam, że od 20 mam wieczór dla siebie i mogłam sobie planować....

Maja :)))
w koncu mala sie jakos ureguluje z tym spaniem :)
ja mam to szczescie , ze wieczory od 19.30 ( czasami pol h w ta czy w tamta ) mam dla siebie
tylko meza nie ma ...

Jesteście???

Kobietki,przepraszam,że w takim dniu ale mam problem...otóż dostałam tabletki dopochwowe 2x dziennie...ale pochwa mi tak spuchła,że nie mogę włożyć tabletki,nie wiem co jest...czy to przez zapalenie przydatków???Czy któraś z Was tak miała??

Aaaa no właśnie:)
Zizi dzięki za podpowiedź:))) Mnie na szczęście gorączka tłumaczy:)
Asionek najlepszego:)

reklama
Carola no niestety ja Ci nie pomogę z tą tabletką:-( nigdy tak nie miałam:sorry2:

Asionek a coś specjalnego dziś robiliście, z okazji rocznicy;-):-D????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry