• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej,
test negatywny,standard...
Ninka dopiero wstała i je śniadanie. Wciąż nie może iść do przedszkola.Pani doktor zaleciła stawianie baniek,czekamy na Panią od baniek,będzie środa/czwartek...potem kolejne 3 dni w domu po zabiegu i następnych kilka na wzmocnienie...może w połowie stycznia pójdzie do przedszkola.
Ja narazie też muszę leżeć,do końca tygodnia:(

reklama
Karola współczuje chorowania-hmm w sumie dlatego boję się teraz puścic młodego do przedszkola

Rurka dostałaś mojego prv-mi coś komp szwankował i nie mogłam przedtem odczytac;) a rzucanie palenia to jedno z gorszych i trudniejszych postanowień-moi rodzice kiedyś rzucali i ile nerwów przy tym...ale potem lepiej będzie dla maluszka;)

Tak Paulinko, dzięki za odp :) on już tak rzuca i rzuca... najpierw miał nie palić jak zajdę w ciąże- jakoś mu nie wyszło, teraz w domu ma ciężko bo krzyczę ze mnie truje i biedy miejsca nie ma, a na balkonie zimno:-D a to przecież szkoda zdrowia i pieniędzy:eek:

Karola przykro mi z powodu testu:-( a dla Ninki dużo zdrówka!

czesc wam
co do postanowien to ja co roku jakies mam i nigdy ich nie dotrzymuje wiec w tym roku zadnych postanowien nie ma.

mary gratuluje postanowienia o braciszku
co do psich kup to ja tez moge zaprosic do siebie , ja mieszkam 4km od miasta , chodniczek jest ale czysciutki

u nas choroby ciag dalszy, doraczka juz nizsza bo siega 39, ale doszedl kaszel( taki ze mala na wymioty bierze i placze przy nim)i lekki katar. na 14.40 jade do mojej rodzinnej niech ja zobaczy, bede spokojniejsza

co do rzucania palenia to ja palilam ponad 5 lat i rzucilam z dnia na dzien. kwestia nastawienia sie ze bardzo sie chce rzucic i musi sie udac. moj tesc palil 35lat i tez rzucil z dnia na dzien.tylko niestety latwe to nie jest, po tyg niepalenia ludzie palacy zaczeli mi smierdziec a przedtem nie czulam tego zapachu

paulina : hej :)

carola: :(((
zdrowka zycze!!!! kurujcie sie!!!!

u nas zatwardzenia czesc dalszy, kupka tylko po czopach.... a tych nie moge uzywac codziennie
jutro powrot do pediatry...

Jos-jaki filutek śliczniutki i jakie bystre spojrzenie;) a zdjęcie pajacyku z gwiazdką i czapeczką super-takie joł joł;)

Wiolka-a ja widzę że masz postanowienie noworoczne;)-tzn. nie miec postanowień;)))))))) zdrówka dla Iwy-oj coś te forumowe dzieciaczki coś chorują ostatnio

Jos- a prebiotyków próbowałaś? choc raz dziennie mu podac?

Ostatnia edycja:
paulina : :-D:zawstydzona/y: dziekuje!

mary : nigdy ich nie widzialam i niestety nie widzialam within temptation - jeszcze bardziej lubie niz N. !!!!
widzialam z ato 2 razy sonate arctice w paryzu, ale to mniej znana grupa, wiec pewnie nie znasz...

wiolka : hej ! zdrowka dla iwci !!!!

reklama
rurka : dziex :) no jak mala czarna sie wda w duza czarna to mysle ze bez problemu zakceptuje taka synowa :))))

paulina : nie porbowalam, tutaj niby tego nie zalecaja... zobacze co dr powie jutro ale to tak dluzej trwac nie moze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry