• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zaległy bilet wstępu

Zobacz załącznik 423741

Dziewczyny chciałabym dołączyć do tej akcji kartkowej - jeśli ktoś chciałby karteczkę z Torunia dla swojego dziecka to proszę o PRIV. Jeszcze lepiej - jakby mieć listę kto kiedy ma urodzinki to ja chętnie życzonka wyślę! I jeśli ktoś miałby chęć i czas wysłać życzenia dla Maciusia na 15 stycznia to od razu też zgłaszam gotowość dzielić się adresem :-p

Ostatnia edycja:
Ale dziś ludzi miałam, matko:eek: nie ma innych sklepów:confused2:??

A w ogóle to hej:-)

plecy mnie bolą:-( czuję się małpowato:no:

Fajnie macie z Maluszkami, cały dzień z nimi....
dobra nie smęcę, potem wlecę...

witam sie i ja :)

Jos - znaczy się kluski leniwe - tak to się potocznie nazywa :D[/QUOTE]

hehe... dobrze dobrana nazwa :)

kocurek : sliczne blyskotki!!! tez w moim stylu !!! zazdroszcze tego wisiorka bez okazji! juz nie pamietam kiedy dostalam cos bez okazji.... hmmmmmmmmmm... a kwiaty dostalam jeszcze dawniej ! czas sie upomniec :)
ps. olenka coraz bardziej kocurkowa :)

wiolka : jak iwcia dzis ???

made : jak glonojadek ???

zizi : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sol : ja mam tyle latek co ty - zdaje mi sie :) '85

sol łooj, a jauwielbiam hamerykański :-p:-p:cool2::cool2: A brytyjskiego zdzierżyć nie mogę !! No chyba, że po BRangielsku mówi amerykanin :-D

zizi śliczny awatarek :) :) :) !!

jos ... made - dzięki za pocieszenie, ale gdzie Oli nie pokażę, tam pierwsza reakcja "OOOjej caaały taaatuś..!!!" :dry::-D

lili wejściówka pierwsza klasa!!! :-):-):-)

Aha - no z prasowania wyszła figa z makiem, bo maleństwo sobie nie pospało za długo - jakieś 10 minutek:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry