• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś śliczności wejściówka

a ja odpadam-Maja wykąpana i śpi od 6- Daniel na maksa zmęczony-właśnie się kąpie-wymiękam przy moich dzieciach...

ale chociaż pościel zmieniłam i posprzątałam, ale już siły brak na inne atrakcje
ten tydzień w ogóle będzie szalony-jutro lecimy robic dzieciom zdjęcia do dowodu,potem szczepienie Mai-WZW, w środę M, wyjeżdża-zostaję sama do piątku-a w weekend ma zjazd na uczelni i egzaminy-przylatuje teściowa-ciekawe jak tym razem dzieci zareagują?

Karola-ta pani co ma rodzic w lutym potrzebuje nadal tych rzeczy?jeśli tak to jutro je wyśle do ciebie...

pozdrawiam resztę

reklama
Paulinka ja jeszcze na chwilkę wpadłam DOBRANOC powiedzieć, bo ledwo już na oczy patrzę- mała śpi oby już na noc!!!!!!! Ja skorzystam i też wskoczę pod kołderkę :-) A Maja to szybciutko zasnęła na noc - do rana dotrwa?????

Zizi trzymam kciuki za testowanie! Oby ten styczeń był dla Ciebie szczęśliwy i obyś wylądowała niedługo na wątku PAŹDZIERNIK 2012 :-) Oczywiście nie zaniedbując nas :-)

Sol, Jos - Wy podstawówkę zaczynałyście a ja do liceum szłam.....SZOK!!!!!!!! :szok: Ach chciałabym aby parę latek mi ubyło :-)

Ostatnia edycja:
No właśnie Pysiu - wpadaj częściej i pisz więcej :-)

Jeszcze sobie dziś o AJAS myślałam - czy nas podczytujesz????????? Co u Ciebie?????????

Carola jaki mecz??? Fajnie masz - jakieś rozrywki ciągle - a ja od 2h w piżamie siedzę...:cool:

Lil zazdroszczę Ci tej piżamy:cool2: od dwóch godzin;-) właśnie skończyłam paczkę żurawin suszonych jeść, pyszne były:cool2: aa, jeżeli mi się uda to łapię się jeszcze na wrzesień:sorry:

Zizi ja uwielbiam żurawinę!!!!!! A Ty jeszcze w pracy?? Jak nie to wskakuj w piżamy :-) I faktycznie wrzesień by wypadł, bo ostatnia @ w grudniu była - to trzymam kciuki za wątek wrześniowy :-)

I grzecznie wszystkim DOBRANOC mówię!! Kolorowych snów!!!!

hej :)
maly coraz bardziej aktywny i ja na BB nie mam kiedy wpasc ... od rana zabawa , spacery , obiad
dopiero od 19 mam chwile dla siebie i nadrabianie was :)
maly spi juz od godziny :) nie spal po poludniu przed kapiela i byla masakra taki zmeczony ...

Hello wieczornie!

A wszystkim życzę miłego wieczorku! ;-) Mia nam dziś przespała pół dnia i o 21 już po wieczornym mleczku też zasnęła. Koło 23-24 pewnie się obudzi na kolejne, oby tylko nie wcześniej... :zawstydzona/y: My jutro znów mamy kręgarza, ale chyba damy sobie spokój, bo efektu nie widzę. :baffled: A ja mam już cholera od 18 dni @!!! :eek::eek::eek: To moja pierwsza @ od porodu i zastanawiam się, czemu tyle trwa!? Nawet jeśli organizm dostraja się do pigułek, które od razu zaczęłam brać, to przecież jakieś plamienie by było parę dni i tyle, a tu cieknie ze mnie jak z prosiaka!!! :eek::no::zawstydzona/y: Czy ktoś tak miał?

Dobrej nocki, kochane!

podobno po tabsach moze tak byc ... ale lepiej to z jakims ginem skonsultuj

Asionek - ja mam tak samo!!! Nic nie mierzę, bo nie lubię, a spodnie to w ostateczności... :zawstydzona/y: Choć ostatnio mam tak, ze kupuję je też na oko i w jednym ulubionym sklepie, bo mają super jeansy, które zawsze pasują i w sumie nic tam nie muszę mierzyć. :-):-):-)

No, to powolutku zmykam. Do jutra!

no widzisz a tutaj taka rozmiarowka , ze co sklep to inny rozmiar :/ zaczynam od XS , a koncze na M :) a szkoda , bo spodni nie lubie bardzo mierzyc i przydalby sie jakis sklep z pasujacymi jak ulal spodniami :)

Łezkę dostałam taką, tylko muszę jakiś łańcuszek do niej, albo będę nosić na czarnym, eleganckim rzemyku, co go dostałam z podobną zawieszką, tylko okrągłą ... a pierścionek zaręczynowy też z Aparta :)))

piekne !! :)))

Lilus imprezka? ja bardzo chetnie:-p.
jestem podniecona, wczoraj pogadalam sobie z mezem i w koncu zacznie sie cos dziac w kwesti salonu i Iwonkowego pokoju.teraz szaleje na allegro i wymyslam od rana.narazie jeszcze musze sie wstrzymc i odlozyc troche kasy ale juz sie ciesze ze sie zgodzil na moje warunki:-D.
a swoja droga moj M to wariat, chcial brac kredyt na samochod dla mnie.ale mu wytlumaczylam ze na utrzymanie 2 samochodow nas poprostu nie stac i bardziej mi zalezy na pokoju dla dzieciakow i duzym salonie niz samochodzie.
.

super , ze maz sie dal przekonac :) takie male i duze zmiany zawsze porawiaja humorek :) no i fajnie jak w domku przyjemnie jest

Hello!

Jeju, ja dziś znów w krzakach z bólem głowy z kosmosu... :-(:-(:-( Mia nic prawie nie spała, a jak spała, to się wierciła jak szalona... Pewnie brzuszek, bo co innego. Teraz też płacze... Matulu, kiedy te kolki miną!?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

trzymaj sie !! bedzie lepiej zobaczysz !!
a pytalas o syrop Debridat ?? malemu tylko to pomagalo na gazy , na kolki podobno tez dobry
jest na recepte

Made nie,ale ja wezmę:)
K;-)URDE...JAK WYKOMBINOWAĆ ŻEBY Z BRZUCHA POSZŁO W CYCY?:)

hehe tez o tym myslalam :)

made U nas też już kupa obecna :-D A Ola przed paroma minutami jeszcze tak się miała..

ale slodko spi :) dzieci sa takie cudne jak spia , male aniolki :)

pieknosci :)a jaka juz duza jest :)

Za namową Lil i idę pod prysznic i wskakuję w piżamkę:-):-D

Normalnie starość:-D:-D:-D

hehe ja jeszcze prasowanie musze zaliczyc i tez pizamka bedzie grana :)

reklama
ja też już w piżamce-pachnąca;)))

Lil a mała potrafi od 6 pospac do rana-obudzi się zapewne ok 7 albo po 7;), po południu spała 40 min (do 14.40) i powiem ci że była ciężka w obsłudze;), nie dała się już położyc na drzemkę, więc ją wykąpaliśmy-teraz dojada wieczorną butlę i nyny;), nie będę się chwalic ile mi ostatnio śpi w nocy, bo znów się popsuje
Daniel rządził dziś na podwórku z dziadkiem 3 godziny-rozbierali silnik samochodowy na złom... nie powiem jaki brudny wrócił-tylko w jakim proszku ja to dopiorę;))))- i zasnął o 19-też tak do 7 rano pośpi;)))

Asionek- a twój synuś chyba bardziej do ciebie podobny co? tak stwierdzam po fotce na fb;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry