• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos a jak Filutek w nocy się budzi to na jak długo?? Bo mi się Martynka czasem więcej niż 3 razy w nocy budzi...dziś ją strasznie bąki męczyły...Ale na szczęście to budzenie to 5-10 minut góra...

Asionku no mała tylko na brzuchu śpi - jak zostawię ją na boczku to po minucie oczy jak 5 zł i nie ma mowy, żeby spała...nie wiem czy to kwestia tego, że tak skojarzyła ten brzuszek ze spaniem...ja się już nie zamartwiam - wierzę, że gdyby jej tchu brakło to by zaczęła się wiercić, a wtedy ja to od razu słyszę...a poza tym ona główkę tylko na boczki układa - nigdy noskiem w dół...ciekawe co będzie z tym spaniem jak mała już się kulać będzie..co ja wtedy zrobię? :-p

A resztę wymroziło? Czy spod ciepłej kołdry żal wychodzić??? :-p

reklama
asionek : zazdroszcze przespanej nocki!
no od 2 na 100% nalezy sie 125 euro tylko nie wiem czemu jeszcze do nas nie dotarlo! za 10min bed etam dzownic, wkoncu czas sie zmotywowac!!!!!!!!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prace meza!!! super by bylo jakby ta sama kasa i w dzien w domu, czas spedoznyz toba, z malym no i jeszcze pomoze duzo ! hihihihihi ;)
mam nadzieje, ze sie uda!!! musi !!!!!

lil : no wlasnie to jest najbardziej dobijajace ze n sie budzi na 5 minut... a czasem to pocyca szczeka z 5 razy i po minucie znowu spi... a ja oczy jak 5z l :) moglby sobie darowac te pobudki na kilka minut i wstac raz i nazrec sie porzadnie, a nie na raty :)

:rofl2: Dźyń dybry, czy kypię tu tyrt???:-D
dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za mojego S !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj spotkal starego szefa kuchni w resto gdzie pracuje i chlopak odchodzi w pracy ktora teraz ma , szuka kogos na swoje miejsce
praca za ta sama kase co teraz wiec super i tylko na wieczory !! takze cale dni do 18 wolne i moj by mial raz , ze wiecej czasu dla nas , dwa moglby gdzies jeszcze na ranki na extra pracowac no i pozniej ja bym mogla isc gdzies do pracy na rano do poludnia :) takze rewelka !!
zadko bardzo sa takie oferty , a jak juz sa nawet to za go... kase :/
takze mam nadzieje , ze to nie sciema i cos z tego wyjdzie !!

gdzie reszta spiochow ? :))
Asionku trzymam mocno &&&&&, skoro mówisz, że to było by dla Was fajniejsze :tak:

hej, ja się musiałam ogarnąć by do lapka dotrzeć;))

Lil-mięsko pychotka!!! a w biedronce u mnie były tylko takie białe i ciemne michałki-obłędnie smakują, a i jeszcze mój mąż wziął taką żółtą galaretkę w czekoladzie-też pyszne, no i masz rację w taką pogodę lepiej się nie odchudzać;)łatwiej mrozy przetrwać;))

aha Boogie-pisałam wczoraj że w lutym, chyba po 9, będą body z pszczółką maja w biedronce, ale dla chłopców będą ze smerfami-widziałam na ulotce takie jedne idealnie dla Remika-cud błękit kolor a na nich smerf (chyba osiłek-taki z tatuażem serduszko)ustawiony profilem z ekstra minką;))) no wypisz dla Remika;)))

Rurka-Lil ma rację co do fotelika wczepianego na stelaż wóżka-ja dla Daniela miałam osobno fotelik i potem żałowałam-teraz do wózka dokupiłam fotelik i adaptery-mała nie chciała za dużo w gondoli jeżdźić, za to w foteliku na stelażu, tak-a jaki komfort na zakupach...baaaardzo ci polecam takie rozwiązanie;)

Sol- a ty gdzie się chowasz???

dla reszty pozdrowienia i idę się wdrapać na ten zimny strych i poszukać coś dla MAde (swoją drogą skąd wiedziałaś???), i sobie jeszcze kurteczkę moją najcieplejszą przytargam;))

ps.właśnie fb sprawdziłam-Boogie nie lubię cię;)

Ostatnia edycja:
Ja się generalnie zgadzam ze wszystkim, co lili pisze na temat wózka - z oczywistych względów :-p

rureczka - mam tuniczki, których moja mała nie założyła, pokażę, jak znajdę :-) oczywiście za free

Ostatnia edycja:
Dziękuję koleżanki za wszystkie dobre rady! Jak tylko sie na coś zdecyduję, na pewno dam znać!

Pok na gardło tantum verde, na katar sól morska albo fizjologiczna, na przeziębienie syrop *spam*, można też rutinoskorbin. Mi gin powiedziała ze przy temp. prawie 38 stopni można wziąć już paracetamol. Niebezpieczna jest taka 39 i wiecej.
Herbatka z cytryną i miodem, mleko z czosnkiem, herbatka z lipy (ale nie można przesadzać z ilością) i syrop z cebuli :))

Idę na tą wstrątna glukozę, a później do sądu pozew składać, a po drodze lumpik:-D
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna!

zjadlam sniadanie i zaraz lepiej sie czlowiek czuje.
lil pomaranczowe michalki u nas w tesc sa w promocji po 19.90
asionek oby sie udalo z ta praca dla meza
rureczko powodzenia na glukozie, ja musie do 14.02 zrobic . ale cos mi sie ociaga.
paulina przyslij mi pozniej adres

aha Boogie-pisałam wczoraj że w lutym, chyba po 9, będą body z pszczółką maja w biedronce, ale dla chłopców będą ze smerfami-widziałam na ulotce takie jedne idealnie dla Remika-cud błękit kolor a na nich smerf (chyba osiłek-taki z tatuażem serduszko)ustawiony profilem z ekstra minką;))) no wypisz dla Remika;)))

ps.właśnie fb sprawdziłam-Boogie nie lubię cię;)
:rofl2: dzięki za info, osiłek musi być nasz!!! :cool2: Paulina ja też Cię lubię :-p:rofl2::-p:-D
A na co Pani tyn tyrt..???? :rofl2:

DZIEŃ DOBEREK :-)
Ten tyry dryga Pani na śniydynie :rofl2::-D

:cool2:DZIŚ MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ PRZYTULANIA

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry