• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pulina nie ma sprawy, jak cos to pisz. paczuszka juz prawie spakowana, znalazlam 3 pary rajstop dla Maji to ci dorzuce.

Made ja wczoraj robilam dyskretne wywody na temat kolezanki , ktora ma dwojke pieknych synow i miala ze mna interesy odziezowe robic. wiadomo ci co o tej Pani?:-)

kocie sliczne te kompleciki.az mi szkoda. ale podobno mali faceci tez sa super:-)

carola raczej chyba nie pojedziesz do taty jutro co?

reklama
Kocurku hehe :-) Jak ktoś poznał jazdę mercedesem to co mu po maluchu :-p:-p Ja tylko pamiętam jak musiałam rurkę w wózku wymienić i pożyczyłam inny wózek od koleżanki na 2 dni to nie dość, że Maciuś się nie mieścił, to ciągle mi wylatywał przodem (oczywiście był w pasach, więc nie wyleciał), a ja cała spocona i umęczona prowadzeniem...masakra...

Kurcze marzy mi się porcja michałków z biedronki....

Asionku ja też trzymam kciuki za tę pracę! Rewelka dosłownie! Aż sama się pośliniłam!

Wiola nie wiem,nie bardzo ma mnie kto zawieźć no i pieniędzy nie mam:(
Jeżeli nie uda mi się jutro to pojadę już w piątek do niedzieli.

jos oczywiscie ze ty masz rownie pieknych , urodziwych synow jak MADE ale ty mi interesow nie obiecalas:-D

i made uciekla.

musze pamietac zeby pojechac do biedronki 9

lil doczytalas ze w tesc tez jest promocja na michalki? i to na pomaranczowe:-)swoja droga ja najlepiej lubie tradycyjne

Kocurek - trzymać taką Olę to sama przyjemność:zawstydzona/y: Najważniejsze, ze się uspokoiła...bo te dziecięce decybele na mnie działają dość agresywnie hahahaaa :-))))

Wiola - ja o Tobie pamiętam Kochana, i wszystkie ubranka wysyłam do Cię :-)))) Zdjęcia postaram się zrobić w weekend, bo przy Mańku nie dam rady ich sfotografować :sorry: Najwięcej mam od 62 wzwyż ;-))))
Nic się nie martw! Synek będzie jak ta lala :-D))))
A...i wybacz moje gapiostwo :zawstydzona/y: to widoczny brak kofeiny w krwi :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry