• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka : bedzie bedzie, o to sie nie martw :) jak filutek powyrasta to wysle foteczki :)
a w kwietniu powinnam leciec do PL takze wezme ze soba i wysle z polski bedzie tansza przesylka, albo podrzuce moze nawset do torunia, ooo ! :)sie zobaczy ale jakos damy rade sie zorganizowac :)

zmykam robic obiad

reklama
Mój lekarz był przeciwny wszystkiemu co sztucznie wytworzone w pierwszym trymestrze...żadnego tantum verde, rutinoscorbinu, niczego :eek: wyłącznie babcine metody :)))
pok! Natychmiast proszę się wyzbyć tych czarnych myśli! Wszystko jest w porządku :)

Chyba coś porobię, bo z tego siedzenia to tylko doopa rośnie :szok:

Liluś - Ty to jesteś zacięta...ja bym w życiu w ten ziąb na spacer nie wyszła :confused2: No ale rozumiem....Michałki :-D))) hahahhaaa

Wiola - śliczne te kompleciki, takie ylyganckie :cool:

Ostatnia edycja:
Hej Laski,
czytam Was, aby być na bieżąco, ale smutno mi samej staraczce:-(
Z objawów na fasolkę nic nowego, to co zwykle przed okresem,czekam...najwyżej będę starą matką:zawstydzona/y::-(

Wiola, dziękuję bardzo za pamięć, buziak:-D:-):yes:

made... dzieki.
ale.. co poradzic. tu lkarze tez sa przeciwni wszystkiemu. no chyba, ze sie juz naprawde czlowiek zalatwi, ale poki to tylko zatkane zatoki i nos to nie ma co sie faszerowac.

jos plan mi sie bardzo podoba, najbardzie podoba mi sie punkt o spotkaniu:-D

pok prosze tu z nami zostac i pisac , a my postaramy sie zeby czarne mysli przeszly. a co do objawow , to chyba Rurka nie miala wcale mdlosci, mnie piersi tylko czasem bolaly i to chwile. kazda kobieta jest inna i nie ma co porownwac objawow.glow do gory, tulam kolezanke ciezarna

zizi kochana , w koncu sie uda. a czy to wazne ile bedziesz miec wtedy lat? mysle ze nie. najwazniejsze zeby sie udalo.pamietaj ze caly czas kciuki mam zacisniete

carola a opowiedz troche tego snu... bo wiesz u mnie libido klapa. przewczoraj maz chcial a ja nawet palcem nie bylam wstanie ruszyc a wczoraj jak stweirdzilam ze sie poswiece to Iwa w trakcie do sypialni przyszla:-)

Wiola u mnie to samo...zero miłości,seksu,przytulania i innych rzeczy...
A sen...piękny...miłość,poświęcenie,szeptanie do ucha,przypadkowe dotknięcia...przystojny mężczyzna...pocałunki....I JA GO ZNAM!!!!!:szok:

STARĄ MATKĄ ??? :szok: STAAAAARĄ MATKĄ!!!!! zizi a ile wg Ciebie ma taka stara mateczka ... ?? :eek::-p:-p:-p:-D:-D

carola JA CIĘ PROOOSZĘ .... Ja nawet w snach tak nie mam :-p haha ha :-D:-D:-D:-D

A no i coś mi się przypomniało, co zmieniło mnie z pochlastanej romantyczki idealistki w osobę zadowoloną i doceniającą to, co otrzymała-

[h=1]Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.[/h]

Ostatnia edycja:
reklama
No wiesz... ja mam spory rozrzut hehe
to powiadasz, ze 36 to juz klapa wiekowa....hmmmm... to za niecale dwa miechy...

POCZEK WZYWANY DO OPAMIĘTANIA SIĘ !!!!! :***

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry