• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem ZBOCZONA!:cool2:
:-D:-D
Chyba coś porobię, bo z tego siedzenia to tylko doopa rośnie :szok:
z tej doopy, to niezła bestia, tak sobie rośnie i nic nie powie, nie ostrzeże, tylko sobie rośnie i już!!!:szok::szok::szok:
Hej Laski,
czytam Was, aby być na bieżąco, ale smutno mi samej staraczce:-(
Z objawów na fasolkę nic nowego, to co zwykle przed okresem,czekam...najwyżej będę starą matką:zawstydzona/y::-(
Absolutnie ZAKAZUJĘ czarnowidzenia!!! Zizi jesteśmy z Tobą :happy::tak:
Wiola u mnie to samo...zero miłości,seksu,przytulania i innych rzeczy...
A sen...piękny...miłość,poświęcenie,szeptanie do ucha,przypadkowe dotknięcia...przystojny mężczyzna...pocałunki....I JA GO ZNAM!!!!!:szok:
fju fju fju :cool2::-D
No wiesz... ja mam spory rozrzut hehe
to powiadasz, ze 36 to juz klapa wiekowa....hmmmm... to za niecale dwa miechy...
hmmmm, trzeba szykować kreację :cool2: zamawiać fryzjera i maniciure, będzie bal :rofl2::-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Wiola u mnie to zginęło śmiercią naturalną...żadna rozłąka,wyjazd...nic...a kiedyś nie było aż tak źle...

Just wcześniej jest moje ''prawie 30'' :))))

a ja znowu bawie sie w allegro.
moze ktoras chetna, komplet nowy, nie noszony

Załączniki

• DSCN5673.jpg
    DSCN5673.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 33
pok prosze tu z nami zostac i pisac , a my postaramy sie zeby czarne mysli przeszly. a co do objawow , to chyba Rurka nie miala wcale mdlosci, mnie piersi tylko czasem bolaly i to chwile. kazda kobieta jest inna i nie ma co porownwac objawow.glow do gory, tulam kolezanke ciezarna

no ale ja do tej pory mialam mdlosci 24/7 = przyszedl katar, mdlosci brak. piersi tez. a tu takie wszystko nijakie.
no moze taki gorszy dzien. wrrr
te ciazowe niepokoje do szalu moga doprowadzic.

no ale ja do tej pory mialam mdlosci 24/7 = przyszedl katar, mdlosci brak. piersi tez. a tu takie wszystko nijakie.
no moze taki gorszy dzien. wrrr
te ciazowe niepokoje do szalu moga doprowadzic.
POK NAKAZUJĘ CI: ZEEEN!!! :yes: spokój, spokój, spokój, myśl o samych przyjemnościach, bo jak nie, to nalejemy Ci wszystkie na goły tyłek!!!!! :-p

reklama
dzieki wiolu!
najgorsze, ze nie bardzo mam co jesc a snieg tak sypie... widze z okna, ze samochodem juz nie wyjade. ulice (mieszkam przy jednej z glowniejszych) juz biale. odsniezac tu nie beda, bo nie maja czym. nie pozwole juz mu nigdy wyjechac.... :(((

boogie :) dzieki za checi :)
na mnie takie straszenia wirtualne nie dzialaja :P racjonalne rozumowanie tak :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry