• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary doczytaj co Made napisała!

Wioluś mi wypukłe naklejki też odpadają - takie płaskie są dobre - bo one nie są na przylepce (mam takie) - i chyba te w biedronce są właśnie takie płaskie?

Made
kochana - ja będę miała Ciebie w pamięci! Tylko z tą ścianą to może być problem...Ja bym najbardziej na ścianie właśnie chciała jakiś duży wzór...ale zanim ja mieszkanie kupię to może już będzie można ściany kurierem wysyłać :-p

reklama
  • rozmawiałam z lekarzem,tata chodzi powoli i w czwartek będzie psychiatra bo wciąż mówi od rzeczy i nie wiedzą czy to konkretnie od udaru,jak nic się nie stanie to w poniedziałek chcą go wypisać i pani doktor kazała szybko coś organizować bo sam nie może mieszkać...

• nie wiem co dalej...dzwoniłam do pielęgniarek,kazały przywieźć pidżamy,pampersy itp...nie wiem co dalej zrobimy...jestem przerażona

Mocne parcie mam od roku na dziecko, a od ślubu to chcieliśmy by już było, ale bez nacisku:sorry:
i od roku mniej więcej pilnuje aby kochać się w dni płodne, ale różnie to bywało:cool2:

Carolineee - współczuję Ci ogromnie!!! Nie wiem, jak w PL z takimi sprawami, ale czy Twój tata ma szanse na "przyznanie" jakiejś pomocy pielęgniarskiej? U nas są np. instytucje, które w ten sposób pomagają osobom, które nie są zamożne. Nie wiem, jaka jest sytuacja Twojego taty, ale może nalezy mu się jakas pomoc?

Paulina - dostałam przemiłą propozycję namalowania sówki od naszej utalentowanej koleżanki Mademoiselle!
:-):-):-):-)

Lil tak te w biedronce sa takie plaskie, ale zeby nie bylo te wypukle tez z biedronki byly:-)

Carola trzymaj sie jakos

Zizi to jeszcze nie jest tak zle, ja w druga ciaze zaszlam w 10 mcu staran( i to takich pilnowanych staran, seks w plodne itd).tyle ze u mnie to byla blokada psychiczna

made ty uwazaj bo sie nie obrobisz kochana z zamowieniami...widzisz zaproponowalas jednej z nas a wszystkie chetne na twoje dziela, ja tez:-p:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry