• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale to pewnie pojedyńczy przypadek...ona chwilę wcześniej miała kociaki,może dlatego?
Nie wiem,każdy kot jest inny...

PACZE I NIE PACZE :rofl2:
Zobacz załącznik 434184Zobacz załącznik 434185Smacznego!!!
Ale ona jest piękna :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: i te PACZałki jej... Snowie :rolleyes:

:-D:-D:-D
boogie Tyś nam wczoraj padała na oba ;))))) jak po nocce??????
:sorry: trochę dospaliśmy tak do 9.30

Kocurku Ty mnie zawsze pocieszysz!

Carola ściskam z powodu Twoich problemów - oby było lepiej! I mimo, że dużo tu dziś zdjęć pięknych kotów to Twoje zdjęcie mnie powaliło! Chcę tak jak ten kot!

Carola, Sol kartki dotarły?

Wszystkim dziękuję za słowa otuchy - jakoś dzień się kula - z rana awantura z panem, potem ściskanie i przepraszanie - czyli standard :-p Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać...

Dzień dobry :)

Dziękuję Kocurku za zainteresowanie :*
Frappe to już przeszłość :-p, ale żeby nie było tak przyjemnie, to nie mamy ciepłej wody, i tu są dwie opcje, albo zbyt niskie ciśnienie wody i junkers nie odpala, albo przez ten okres zamrożenia zapowietrzył się czy już nie wiem co o tym myśleć...w każdym bądź razie kąpałam się tak jakby w brodziku :hmm: Włosów nie myłam bo miałam jeszcze nadzieję, ale dzisiaj nic się nie zmieniło, więc pozostaje mi grzaniec na głowę :-)))
Aha, Koteczka jest śliczna, sama bym ją chętnie przygarnęła :) a moja córka oszalała na jej widok, bardzo chce mieć kicię :))

na razie to tyle :-p
Woda się zagotowała, uciekam szorować łeb ;)

Made a ten listonosz wam w końcu odtajał-czy muszę przyjechać i mu pomóc:-D

zasnęła maruda-pewnie na chwilę ale udało mi się w końcu coś zrobić i dam Danielowi zaraz obiadek
z serii Daniel pyta:Mamo a po co drzewa rosną?....

jestem :)
wczoraj skorzystalam z chwili lepszego samopoczucia, popralm wszystko (wczoraj byl nasz przydzial na piwniczna pralke i suszarke), wyszorowalam lazienke, kuchnie, puscilam odkurzacz tu i owdzie, kurze poscieralam, podloge umylam i.... padlam. nie mialam sily na nic. i do tego tak jak zwykle zajmuje mi to wszystko max 1,5 godziny tak teraz caly dzien mi zszedl, bo wszystko powolutku. szlag by to.
m zostal w domu dzis :))))) przez te korki w miescie po peknietej rurze nie ma sensu, zeby jezdzil na druga trone wody, bo pol dnia straci.

kocurku - niesamowicie paczy ta kotka! wielkie oczeta ma.

karola - milo Cie widziec

Boogie - aaaaa palemki piekne pyszne! mam nawet wszystkie sklaniki, chyba zaraz zjem :) hmm a moze kiwi juz nie mam?

wszystkim niewyspanym mamusiom i tym z zakatarzonymi maluchami zycze mimo wszystko udnego dnia i kilku chwil do odespania.

dziewczyny sluchajcie. mozecie polecic jakis kosmetyk na ciazowe rozstepy? chyba czas sie juz zaczac smarowac. na razie uzywam po prostu balsamu nawilzajacego.
a tak przy okazji - czy sa jakieskosmetyki, ktorych absolutnie w ciazy nie wolno? moge sobie zrobic np oczyszczajaca maseczke na twarz czy nie?

Pok-mi się wydaję,że raczej nie ma takich kosmetyków,których byś nie mogła stosować, no może z wyjątkiem superwyszczuplających balsamów z kofeiną i innych dragami;|)) ja uwielbiam balsam garniera zółty ujędrniający i stosowałam normalnie w ciąży, też na brzuch, na zmianę z ziajką
a na sam początek ciąży starczy ci zwykła oliwka dla dzieci, ja potem stosowałam to ZIAJA krem przeciw rozstępom Ziajka na rozstępy (2083396770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć pewnie tego u ciebie nie będzie-dziewczyny polecają też z musteli-ale mnie akurat nie było stać na to

a co maseczki na twarz-to bez problemu i przyjemności życzę;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry