• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie a byłaś ostanio na endo?bo teraz mają promocje jeśli chodzi o dostawę-w dniach 7,8,9 luty dostawa za 7,8,9zł;)))
a moje zamówienie jedzie właśnie do Poznania-niedługo was zarzucę fotkami moich endowców;)

reklama
Dzwoniła do szpitala...tata dopiero 15-go jedzie do innego szpitala,teraz szykują wypis,kazali go zabrać...co mam robić? Nie mam jak i gdzie:szok::wściekła/y::zawstydzona/y::-(:no:

Mi dziś wszystko idzie nie tak z tego braku snu - posadziłam nawet Martynkę i Maciusia przed TV i mam ogromne wyrzuty sumienia :-(:zawstydzona/y:

Carola
i co teraz? Ty jesteś jego jedynym opiekunem?

Paulinka
ja się kurcze spóźniłam i nie zdążyłam kupić na ENDO granatowej sukienki w paski - nie mam więc ani jednego ciuszka, do którego pasowałyby pomarańczowe rajstopki...Tak mi się ta sukienka podobała!

ja zamilklam, bo sie krzatam ale raczej mi to nie sluzy. nie wiem czemu ale ewidentnie w pionie bardziej muli. dziwne to zjawisko. wycisnelam sobie sok z pomaranczy i jestem :)

Karola - no my na forum nie bardzo mamy jak Ci pomoc. mozemy tylko wspolczuc. buziak

Wiolu! dzieki! bo moj m juz zaczyna mnie oskarzac, ze wykorzystuje ciaze do lezakowania. a ja wystarczy, ze postoje naczynia pozmywac i juz mam nieswojskosc w ukladzie pokarmowym.
poleze troche i pojde na male zakupy, prasowanie odebrac i sprawdzic w aptece ile tu mustela kosztuje, bo moze sie okazac, ze w pl dwa razy taniej.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry