• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobra Dziewczynki, teraz uciekam i już raczej po raz czwarty nie wrócę:-D:-D

Życzę kolorowych snów. Na dziś żegnam się. Do juterka:-)

nagapalma: najpierw musisz sobie stworzyć sówaczek potem go skopiować wejść w ustawienia i potem w sygnature i tam wkelić i zatrudnić

kobity znikam musze kompa oddać pójde sie koąpne i albo do was zajrze dziś albo jutro rano dopiero bo planujemy film obejrzeć wieczorem to nie wiem czy będe miała kiedy

całuje i płodźcie się

agnieszka.kk powiem ci ze mi się wierzyć nie chciało - pomyślałąm ze coś czuwa nad nami :-) tzn to było dokąłdnie tak miałąm plamienia ostatnio tak mi się okres zaczyła ( dwudniowy zresztą ) a tym razem się jakby zaczynał i skończył - przy pierwszej ciąży tez tak miałąm i miałam nadzieję ze już ciąża ale nie to zrobiłam jeszcze owulacyjny a tu taki klops :szok::-D:-D:-D
hehe :)
Dobra Dziewczynki, teraz uciekam i już raczej po raz czwarty nie wrócę:-D:-D

Życzę kolorowych snów. Na dziś żegnam się. Do juterka:-)

Dobranoc,słodkich snów:))

Witam ponownie,
Wróciłam z mężem z wyprawy rowerowej i czuję, że zaraz dostanę @ - wrrrrrrrrrrr !!!
Widzę, słyszę, że juz 3 dziewczyny zafasolkowane - serdecznie gratuluję !!!!
Mam pytanko jak zrobić suwaczek, bo chyba jakaś niepociumana jestem ??
NAGAPALMA- wejdz w suwaczki-mozesz kliknac w ktorys nasz i ustaw co trzeba potem zaznacz bb kod wejdz na forum w ustawienia i w edytuj sygnature-tam wklej ten kod,zaznacz zmiany i OK:tak:powodzenia. i witam:-D

dziewczyny fajnie mi z wami tak raźniej się stara :-) mam nadzieję, że i starania będą owocniejsze :sorry:

Aga jasne że macie szanse na dziecko a czemu by nie. nie wmawiaj sobie przypadkiem czegoś innego bo sie zablokujesz. Zrób badania i jak beda dobre to działajcie tak jak piszesz! ja mysle że jest okej ale poprostu po odstawieniu tabletek anty cykl ci sfiksował troche ja miałam bardzo podobnie przecież.
No i powodzenia w starankach! ;-)

no a u nas dni płodne coraz bliżej...ciekawa jestem czy coś odczuję. Puki co kosiamy się często i zawsze gdy jest ochota! :tak::-)

maryla miłego wieczorku filmowego ;)

ah i gratuluję kolejnej zafasolkowanej
!!!!! :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry