agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Marylka poczekaj do dnia w którym masz dostać @ jak nie przyjdzie to testuj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heheagnieszka.kk powiem ci ze mi się wierzyć nie chciało - pomyślałąm ze coś czuwa nad nami :-) tzn to było dokąłdnie tak miałąm plamienia ostatnio tak mi się okres zaczyła ( dwudniowy zresztą ) a tym razem się jakby zaczynał i skończył - przy pierwszej ciąży tez tak miałąm i miałam nadzieję ze już ciąża ale nie to zrobiłam jeszcze owulacyjny a tu taki klops![]()
Dobra Dziewczynki, teraz uciekam i już raczej po raz czwarty nie wrócę
Życzę kolorowych snów. Na dziś żegnam się. Do juterka:-)
NAGAPALMA- wejdz w suwaczki-mozesz kliknac w ktorys nasz i ustaw co trzeba potem zaznacz bb kod wejdz na forum w ustawienia i w edytuj sygnature-tam wklej ten kod,zaznacz zmiany i OKWitam ponownie,
Wróciłam z mężem z wyprawy rowerowej i czuję, że zaraz dostanę @ - wrrrrrrrrrrr !!!
Widzę, słyszę, że juz 3 dziewczyny zafasolkowane - serdecznie gratuluję !!!!
Mam pytanko jak zrobić suwaczek, bo chyba jakaś niepociumana jestem ??
powodzenia. i witam
:-)
Nam tez jest milo i pewnie ze starania beda owocne!!!!!!!!!dziewczyny fajnie mi z wami tak raźniej się stara :-) mam nadzieję, że i starania będą owocniejsze![]()