Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w grupie zawsze raźniej jest i ciekawiejdziewczyny fajnie mi z wami tak raźniej się stara :-) mam nadzieję, że i starania będą owocniejsze![]()
NETA82- witaj i rozgość sie,wspolczuje straty i zycze owocnych starań...cześc dziewczyny...
dawno mnie nie było, w ubiegłym roku chyba.... długo czekaliśmy na te decyzję i w końcu zapadłaku mojej radości oczywiście!!
starania planujemy około połowy maja ... mam nadzieję, że tym razem wszystko bedzie dobrze i dzidzia urodzi się zdrowa.
W marcu miał urodzi się nasz Aniołek ale niestety w lipcu poroniłam
W bólu czekałam na ten dzień kiedy będę mogła wpisac się w "starankach" i choc bardzo sie boje to jednak czuje ze jakas radosc wewnętrzna mnie rozpiera![]()

aga nie ryczNo Ja jestem ale na chwilę uciekłam bo gościu przyjechał auto oglądać bo sprzedajemy naszą starą asterkę![]()
aga nie ryczheh
chociaż mi pewnie tez będzie smutno jak bedziemy sprzedawać naszego peugeota! jednak człowiek się przywiązuje![]()