• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny fajnie mi z wami tak raźniej się stara :-) mam nadzieję, że i starania będą owocniejsze :sorry:
w grupie zawsze raźniej jest i ciekawiej :) ale nie wolno się oczywiście nakręcać i fiksować bo to już nie jest dobra a wiadomo że na forum od tego czytania i wogóle... można sobie naprawdę wiele powkręcać! znam wiele takich dziewczyn które musiały odseparować sie troche od forum bo zeszły na nie tą drogę.
różnie bywa.

hej

mama : doleglisowsci bez zmian, ale jesli to jets "to" to same nie przejda i trzeba albo dodatkowe seanse reedukacji albo operacje heeeee tylko ze operacja to jak juz sie dzieci porodzi, a ja jestem dopiero po pierwszym wiec... chyba czarna perspektywa przede mna
ide do gina na poczatku czerwca to wszystko sie wyjasni

kiedy nastepne staranka mama? albo testowanie? juz w ogole sie nie lapie tak rzadko tu jetsem :)
do spisania! papa!

cześc dziewczyny...
dawno mnie nie było, w ubiegłym roku chyba.... długo czekaliśmy na te decyzję i w końcu zapadła :) ku mojej radości oczywiście!!
starania planujemy około połowy maja ... mam nadzieję, że tym razem wszystko bedzie dobrze i dzidzia urodzi się zdrowa.
W marcu miał urodzi się nasz Aniołek ale niestety w lipcu poroniłam :(
W bólu czekałam na ten dzień kiedy będę mogła wpisac się w "starankach" i choc bardzo sie boje to jednak czuje ze jakas radosc wewnętrzna mnie rozpiera :):):)
NETA82- witaj i rozgość sie,wspolczuje straty i zycze owocnych starań...:tak:
JOSEPHINE- poszukaj postu SOL i pod Jej suwaczkiem jest link STARACZKI i tam masz wszystko opisane pięknie przez Sol:))) mam nadzieje,ze w czerwcu bede jednak dobre wiesci po tej wizycie...tego zycze...

Ostatnia edycja:
o matko ale się umordowałam z suwaczkiem :baffled:
badziewie nie chciało wejść :crazy:

Jak już jestem to wszystkie pouciekały :laugh2:

mama - jak już pisałam wcześniej ( ale nikt nie widział ) to ja po 9 dniach miałam znowu @. Teraz się obserwuje i chce namierzyć kiedy będzie mi wypadać owulacja no i spokojnie chcę się obronić na uczelni. Starania puki co są odłożone, może zaczniemy w wakacje ( bliżej września), fajnie by było jakby dziecko urodziło się wiosną :sorry:

Dziewczyny jestem bardzo ciekawa waszego testowania i mocno trzymam za wszystkie kciuki!:-):-):-)

aga nie rycz ;) heh
chociaż mi pewnie tez będzie smutno jak bedziemy sprzedawać naszego peugeota! jednak człowiek się przywiązuje :)

aaa Ja tam nie ryczę absolutnie niech go biorą wsiooo :-D
co innego gdybym zmieniała ostrę na coś gorszego ale zmieniliśmy na lepszego także nie będę płakać jak astra będzie odjeżdżała :rofl2:

reklama
smutną minkę miałaś wiec pomyślałam że ci jej żal hehehe

to teraz macie kolubryne tak jak i my :D mój mąż tak mowi na nasz wozik bo w środku mega dużo miejsca i wygoda niesamowita:) super na dłuższe trasy wyjazdowe! ;)
chociaż i tak chcemy zmienić na wiekszy!! :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry