WIOLKA1509
Fanka BB :)
Paulina dzis jestem pelna energii i wysle w koncu te zdjecia. biore sie za porzadki w kartonach
Rureczko ty to takie sloneczko jestes:-*
Lilus tesknie za toba , prosze cos do mnie napisac
Mary a dziekuje Iwa dobrze, spi w nocy( wiem ze to smiesznie brzmi u 2,5 latki). a ja ...hmmm dolek zakopany:-) a ogolnie chyba maluch mi na jakies nerw uciska bo rece i lydki mi dretwieja, w nocy z 2,5 h lezalam bo sobie pozycji nie moglam znalezc
z tego co pamietam to ty i KOcurek tez mialyscie tak z tym dretwieniem
Carola bardzo mi sie podoba zmiana podejscia do meza...super sie to czyta i jestem pewna ze odrazu bedzie wam sie zylao spokojniej
MOnia nie zazdroszcze tego siedzenia w pracy, jak ja sie ciesze ze moge z dupka w domu siedziec.jak mala?
kocurki, made jak nocki?
a jos i just sie zapdlu pod ziemnie . zapomnialy o nas i BB
Rureczko ty to takie sloneczko jestes:-*
Lilus tesknie za toba , prosze cos do mnie napisac
Mary a dziekuje Iwa dobrze, spi w nocy( wiem ze to smiesznie brzmi u 2,5 latki). a ja ...hmmm dolek zakopany:-) a ogolnie chyba maluch mi na jakies nerw uciska bo rece i lydki mi dretwieja, w nocy z 2,5 h lezalam bo sobie pozycji nie moglam znalezc
z tego co pamietam to ty i KOcurek tez mialyscie tak z tym dretwieniem
Carola bardzo mi sie podoba zmiana podejscia do meza...super sie to czyta i jestem pewna ze odrazu bedzie wam sie zylao spokojniej
MOnia nie zazdroszcze tego siedzenia w pracy, jak ja sie ciesze ze moge z dupka w domu siedziec.jak mala?
kocurki, made jak nocki?
a jos i just sie zapdlu pod ziemnie . zapomnialy o nas i BB

przez pare miesiecy, a teraz juz rzadko :-) To mary miala problem w ciazy 
"lubi" powiadasz....??? Nie każden facet kuoty uznaje