• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina dzis jestem pelna energii i wysle w koncu te zdjecia. biore sie za porzadki w kartonach
Rureczko ty to takie sloneczko jestes:-*
Lilus tesknie za toba , prosze cos do mnie napisac
Mary a dziekuje Iwa dobrze, spi w nocy( wiem ze to smiesznie brzmi u 2,5 latki). a ja ...hmmm dolek zakopany:-) a ogolnie chyba maluch mi na jakies nerw uciska bo rece i lydki mi dretwieja, w nocy z 2,5 h lezalam bo sobie pozycji nie moglam znalezc
z tego co pamietam to ty i KOcurek tez mialyscie tak z tym dretwieniem
Carola bardzo mi sie podoba zmiana podejscia do meza...super sie to czyta i jestem pewna ze odrazu bedzie wam sie zylao spokojniej
MOnia nie zazdroszcze tego siedzenia w pracy, jak ja sie ciesze ze moge z dupka w domu siedziec.jak mala?
kocurki, made jak nocki?
a jos i just sie zapdlu pod ziemnie . zapomnialy o nas i BB

reklama
Kocurku :-):-):-) hahahaaaaaa zgoniłam na Ciebie :))) Że beze mnie kawy nie pijesz i muszę...
natychmiast na komputer :)))
Psy to jak dzieci....biedny Bilon :(( oby mu się wszystko wyrzygało :)))

rureczko - zapomniałam już wczoraj pogratulować wizyty! Bardzo się cieszę, że Zuzia
tak wspaniale się rozwija, w dalszym ciągu Jej mocno kibicuję, niech rośnie i nabiera sił :))

Kurcze ja juz przy drugiej i jakoś tak.... nie działa....

Wiola mi też się fajnie siedziało w domu ale cóż finanse:crazy:
Mała dobrze:) Wczoraj się okazało że nie tyle ząbkująca co znudzona zabawkami. Przyszły nowe klocki i dziecka nie było cały wieczór:)) Przynajmniej sie pouczyłam.
Musze więcej nowych zabawek kupić:))
Współczuje drętwienia. Mi kiedyś mała ucisnęła na nerw jakiś tak że dwa dni nie mogłam chodzić ani na łóżku sie ruszyć... Oby szybko się przemieściło małe:))

Rurka szkoda ze zdjęć nie ma:( ale najważniejsze że wsio dobrze:)

Rureczko kurka ja nie doczytałam wczoraj o wizycie....GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!

Kocurku Bilon czy Bebilon Cię dobił??? Ewentualnie dobilobił?

Wioluś kochana sama widzisz co za oknem....Dodaj do tego noc przespaną tylko do 2..a do wieczora jeszcze tak dalekoooooooooo! Przytulimy się? Na pocieszenie zapisałam się z Maciusiem do teatru na spektakl PRZYTULAKI....

Martynka też w nocy nie spała, więc zmęczona - marudzi od rana - czemu więc nie może sobie usnąć na parę godzin? :eek::eek:

Carola
popieram - bardzo dobre podejście i oby takie zostało! Każdy z nas powinien mieć takie podejście! Do wszystkiego generalnie...

Karolina...!!! :)))))))))))))))))))

made
hahahaha :-D:-D
Bilon tym razem nie rzygał, ale strasznie mu się przewalało w brzucholu, łaził i skamlał itp. :sorry2:

Kocie pewnie Bilon za dużo rarytasów od Pańci dostał?:)))

Ja siedzę i ostrzę pazurki na szklarza...

Kocurku PACZAJ posta wyżej :-p

Moja maruda też mnie dobilobija - nie ma innej opcji jak na spacer wyjść - a dziś to NAPRAWDĘ chętnie w domu bym została....

reklama
wiolu drętwienia miałam po porodzie... najgorzej w nocy - bylo tak ze nie moglam malej nosic, ani zatrzaskow zapiac w ubrankach :blink: przez pare miesiecy, a teraz juz rzadko :-) To mary miala problem w ciazy :tak:

:eek: lili dziwne mamy te dzieci jak nie wiem co :-D:-D

made :cool2: "lubi" powiadasz....??? Nie każden facet kuoty uznaje :-p.. ten Twój to musi być jakiś wyjątkowy... :tak::laugh2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry