• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu mi też drętwiały dłonie strasznie w ciąży-krążenie....cieszę się,że już ci lepiej;))

Monia a jakie klocuszki małej kupiłaś?? może moją by zainteresowały?

reklama
lil Martynka dba o twoja kondycje:-)nawet w taka pogode na spcer musisz sie ruszyc. u mnie nie pada , tylko wieje strasznie.a tylac sie mozemy a czemu nie? ja zawsze chetna

Carola jestem pewna ze zaprocentuje.a co do szklarza to swinstwo, kto to slyszal zeby majstrowi placic przed wykonana praca

monia rozmumiem doskonale. mnie kolejna ciaza ratuje przed pojsciem do pracy, a ja to raczej taki typ kury domowej ktorej w domu dobrze.a co do zabawek wydaje mi sie ze wystarczy na jakies tydzien pochowac stare zabawki i potem dawac malej po jednej i z pewnoscia bedzie sie tak cieszyc jak z nowych.

kocurku a to mi cos dzwonilo ale nie do konca prawidlowo:-)pamietalam ze cos mialas z tym dretwieniem

Ostatnia edycja:
Kocurku nie nadążasz odpowiadać-niepokój odczuwam...:-p

Paulinka a co to fikolandia???

Wioluś uwierz, że chętnie bym pospała z Martynką w domu-ale jak to zrobić???????

Paulinka koronkowe gatki? Czy to za nudne?

Paula pogadaj z MTV i zrób Sweet 16/18 :)))

Brat do mnie zadzwonił...mówi...Karol czego nic nie powiedziałaś? Ja pytam o co chodzi a on mówi, że na Skype została rozmowa zapisana z zeszłego tygodnia jak pisałam bratowej o tym, że ciąża się nie rozwinęła...
Popłakał się...no kurka, dorosły chłop...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry