S
Sol
Gość
Paula - dostałam - już jesteś wstawiona :-)
Lorelain - jak na razie tylko te dwa
Ale zamierzam robić magisterkę z Ekonomii - zarządzanie i bankowość
Zobaczymy czy mnie przyjmą - bo w sierpniu chyba mam egzamin kwalifikacyjny bo nie skończyłam licencjata ekonomii tylko inżyniera informatyki (no skończę jak się obronię
) ale jestem dobrej myśli 
kasia - no tak wychodzi - w piątek była na zapoznawczym więc jutro zaczyna. Woreczki już poszyte - dorwałam taki fajny polar co mi został jak jej szyłam śpiworek do wózka i uszyłam jej dwa worki - jeden na pampersy a drugi na ciuszki na zmianę. Boję się jak pieron :-( Ale jutro będzie też miły dzień bo przyjeżdża kurier z koszem na pampersy
Kasia - pamiętaj że to druga ciąża i odczucia będą inne. I tak w drugiej ciąży będziesz wcześniej czuła ruchy płodu, skóra się mniej rozciągnie... etc. Więc możesz odczuwać macicę
Tylko pamiętaj - kąpiel tak - byle nie za ciepła 
A ja przeciwko bliźniakom bym nic nie miała
Ale pewnie nie będzie mi dane takie szczęście
Będę szczęśliwa jak jedno będzie
A my sobie obejrzeliśmy Brusa Wszechmogącego
Fajnie się czasem pośmiać z tego idioty
Zaraz spadam spać bo o 7 pobudka :-( Trzymajcie rano za nas kciuki 
Lorelain - jak na razie tylko te dwa
Ale zamierzam robić magisterkę z Ekonomii - zarządzanie i bankowość
Zobaczymy czy mnie przyjmą - bo w sierpniu chyba mam egzamin kwalifikacyjny bo nie skończyłam licencjata ekonomii tylko inżyniera informatyki (no skończę jak się obronię
) ale jestem dobrej myśli 
kasia - no tak wychodzi - w piątek była na zapoznawczym więc jutro zaczyna. Woreczki już poszyte - dorwałam taki fajny polar co mi został jak jej szyłam śpiworek do wózka i uszyłam jej dwa worki - jeden na pampersy a drugi na ciuszki na zmianę. Boję się jak pieron :-( Ale jutro będzie też miły dzień bo przyjeżdża kurier z koszem na pampersy
Kasia - pamiętaj że to druga ciąża i odczucia będą inne. I tak w drugiej ciąży będziesz wcześniej czuła ruchy płodu, skóra się mniej rozciągnie... etc. Więc możesz odczuwać macicę
Tylko pamiętaj - kąpiel tak - byle nie za ciepła 
A ja przeciwko bliźniakom bym nic nie miała
Ale pewnie nie będzie mi dane takie szczęście
Będę szczęśliwa jak jedno będzie
A my sobie obejrzeliśmy Brusa Wszechmogącego
Fajnie się czasem pośmiać z tego idioty
Zaraz spadam spać bo o 7 pobudka :-( Trzymajcie rano za nas kciuki 

Dzisiaj obserwowałam ten wątek i pomyślałam, że dołączę do Was
Jak widać na suwaczku dokładnie 7 miesięcy temu straciłam moją kruszynkę w 9 tc. Kwiecień był pierwszym miesiącem od kiedy kochaliśmy się bez zabezpieczenia