reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika -

Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

Marylka - tylko coś takiego znalazłam WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY KAREX TWING POLSKI (1030303101) - Aukcje internetowe Allegro

Jeżynka
- dla mnie Jane przekraczałby budżet przeznaczony na wózek a dwa jest trzykołowy więc odpada :dry:
no tak to ten ale te koła w żeczywistości nie sa takie malutkie i nie widac tu spacerówki i tylko standardowe kolory a ja mam wzornik i można wybrac w pon zrobie zdjęcia tego co mam na stanie to sobie zobaczycie go dokładniej a jak cos to tu jest wszystko opiasne P.H.U. "KAREX" s.c. a tu standardowe kolory -ale te sa takie sobie a mają naprawde super i duzy wybór Twing a to ten kadex Wózek Kadex Elipse - zdjęcia, foto, galeria produktu tylko taki wzór znalazłam ale mają ładniejsze ten mi sie nie podoba są niemal identyczne tylko ten ma oparcie nie na pasek i nie pamiętam z tym oparciem w gondoli
mama ten różowo szary to ten pierwszy ten twing był tylko w lepszych kolorach :)

no ale każdy woli co innego no a jesli chodzi o jane to jak dla mnie to ceny też za duże i wolała bym 4 kółka ale słyszałam naprawde super opinie podobnie jak maclaren :)

Lorelain, świetny prezent dla niki, aż zazdroszczę.:tak: Co do Jane, oni mają różne modele z różnymi kołami. Mi się osobiście też podobają czterokołowe. Jeśli chodzi o ceny to już są tańsze i liczę, że do czasu gdy będę kupować wózek, stanieją jeszcze bardziej. Ten wózeczek z Twojego linka też bardzo mi się podoba.
mama więc popołudnie zapowiada się interesująco. Lubie takie wypady.;-) Miłego grillowania zatem:tak:
marylka, u Cibie ta senność najprawdopodobniej od fasolki;-)
agnieszka witaj, co u Ciebie słychać?
A ja chyba zaraz pokawkuję sobie:-p

no bardzo bym sobie tego życzyła :):):)

reklama
JESLI CHODZI o wozki to tez mam malcarenke (Makralen trip)i jest super(spacerowke) oczywiscie moj Domi juz dlugo z niej niz kozysta,ale jest szansa na dzidzi wiec jej nie sprzedaje:no:;-)jakikolwiek wypad np.do zoo wozek lekki,poreczny ,jak Domi chcial spac to prawie na plasko sie rozklada,kosz ma duzy pod spodem i wszystko jest do zdjecia i wyprani,ma odblaskowe czsci wiec tez wazne-super,mimo,ze placilismy za nia ponad 500zl 3 lata temu-warto:tak:;-)

NIKA- ;-):-)
AGNIESZKA- JAK NOGI???;-)
NAGAPALMA-testuj!!!!!!!!! :))))))

agnieszka a jakie są odstępy w laserze, chciałam sobie usunąć włoski, ale nie wiem jaki musi być odstęp pomiędzy zabiegami.
A ja piję kawę, mój K. w pracy, więc ogarnę dom, może pójdę na spacer i tak do wieczora. A wieczorkiem napadnę mojego K. bo w końcu zaczęły mi sie dni płodne więc trzeba działać:-p
Dziewczyny co do wózków, tak jak napisała maranatha, każda musi wybrać pod siebie. Tu gdzie jestem większość mam używa właśnie spacerówki od samego początku. Na początku byłam tym zaskoczona, ale jak widać to zdaje egzamin. Znowuż rozmawiałam z koleżanką z Indii i ona mi powiedziała, że u nich w kraju wogóle wózków się nie używa i dzieci są noszone na rękach.:baffled: Dla mnie hardcore, ale jak widać co kraj to obyczaj:rofl2:

nagapalma a kiedy miałabyś testować?

...a jeśli chodzi o wózki to Ja przy następnym dziecku będę kupowała od razu spacerówkę wielofunkcyjną,rozkładaną.Nie będę bawiła się najpierw w głębokie a potem spacerówki tylko od razu kupię coś porządnego co spełni moje oczekiwania.

Nagapalma jeżeli jesteś tuż przed okresem, lub po terminie @ to zatestuj. Trzymam kciuki;-)

Dziewczyny ale my jesteśmy stuknięte, fasolki jeszcze nawet w brzuchu nie ma a my tutaj takie debaty wózkowe prowadzimy :-D:-D:-D

nagapalma - a za testuj sobie ! ... fajny jest taki dreszczyk adrenaliny :-)
wózek by odpadł bo ma kubełkowe siedzenie :(

agnieszka.kk no dziś powinnam dostać ... Ale w tym miesiącu marne szanse, pozatym zero objawów, poza jednym, czuje , ze zaraz dostane @ hahahha
Wracając do tematu wózków, podobno lepiej kupic tylko głęboki, a potem dobrą spacerówkę, co o tym sądzicie dziewczyny ? Słyszałam, ze wózki wielofunkcyjne nigdy nie sa idealne, własnie ze wzlędu na ich uniwersalność ...

reklama
moje drogie poczytam o Waszych debatach jak wrocimy z ogniska bo wlasnie wychodzimy:tak::tak:;-) sciskam Was wszystkie i do napisania:-)
SOL- jak tam temperatura rano????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry