maryla86
Fanka BB :)
no tak to ten ale te koła w żeczywistości nie sa takie malutkie i nie widac tu spacerówki i tylko standardowe kolory a ja mam wzornik i można wybrac w pon zrobie zdjęcia tego co mam na stanie to sobie zobaczycie go dokładniej a jak cos to tu jest wszystko opiasne P.H.U. "KAREX" s.c. a tu standardowe kolory -ale te sa takie sobie a mają naprawde super i duzy wybór Twing a to ten kadex Wózek Kadex Elipse - zdjęcia, foto, galeria produktu tylko taki wzór znalazłam ale mają ładniejsze ten mi sie nie podoba są niemal identyczne tylko ten ma oparcie nie na pasek i nie pamiętam z tym oparciem w gondoliNika -
Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.
Marylka - tylko coś takiego znalazłam WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY KAREX TWING POLSKI (1030303101) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżynka - dla mnie Jane przekraczałby budżet przeznaczony na wózek a dwa jest trzykołowy więc odpada![]()
mama ten różowo szary to ten pierwszy ten twing był tylko w lepszych kolorach
no ale każdy woli co innego no a jesli chodzi o jane to jak dla mnie to ceny też za duże i wolała bym 4 kółka ale słyszałam naprawde super opinie podobnie jak maclaren
Lorelain, świetny prezent dla niki, aż zazdroszczę.Co do Jane, oni mają różne modele z różnymi kołami. Mi się osobiście też podobają czterokołowe. Jeśli chodzi o ceny to już są tańsze i liczę, że do czasu gdy będę kupować wózek, stanieją jeszcze bardziej. Ten wózeczek z Twojego linka też bardzo mi się podoba.
mama więc popołudnie zapowiada się interesująco. Lubie takie wypady.;-) Miłego grillowania zatem
marylka, u Cibie ta senność najprawdopodobniej od fasolki;-)
agnieszka witaj, co u Ciebie słychać?
A ja chyba zaraz pokawkuję sobie![]()
no bardzo bym sobie tego życzyła