Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny !!!
Trzymajcie kciuki, mam dziś egzamin na prawko !!!
Ewelinko napisz mi czy jak sie zaczynamy starac ja tez powinnam zrobic niektore z tych badan?Napiszę Ci jakie my badania robiliśmy, może coś wynajdziesz:
- nasionko P + usg jąder (stwierdzono żylaki powrózka nasiennego, usuniete laparoskopią)
- tokspolazmoza
- TSH
-FT4
-Testosteron
-glukoza
-różyczka
-prolaktyna + prolaktyna z obiążeniem
-przeciwciała antykardiolipinowe (na wykluczenie zespołu antyfosolipidowego)
-test UroGin
Aktualnie czeka mnie bardziej inwazyjne badanie:
- drożnośc jajowodów
Wiem, że to przerażająco dużo badań, ale warto...
kochana i mała sugestia....nie wierz lekarzowi, który mówi, że po jednym poronieniu nie robić żadnych badań, bo mi też to wmówiono!!!!! Teraz człowiek mądrzejszy, ale wtedy zaufałam lekarzowi.
Porób te badanka nawet dla własnej informacji...
Jak coś to pytaj, jak będe potrafiła pomogę/doradzę...:-)
Napiszę Ci jakie my badania robiliśmy, może coś wynajdziesz:
- nasionko P + usg jąder (stwierdzono żylaki powrózka nasiennego, usuniete laparoskopią)
- tokspolazmoza
- TSH
-FT4
-Testosteron
-glukoza
-różyczka
-prolaktyna + prolaktyna z obiążeniem
-przeciwciała antykardiolipinowe (na wykluczenie zespołu antyfosolipidowego)
-test UroGin

) moze umow sie jeszcze raz na wizyte do ginek.bo to cos naprawde wkurzającego tyyyyle czekac na @

ile mozna byc sopkojnym w tym temacie a Ciebie pewnie hormony roznaszą

Ewelinko napisz mi czy jak sie zaczynamy starac ja tez powinnam zrobic niektore z tych badan?

testosteron to tez ja mam robić???ok zaraz zadzwonię do przychodni spytam sie czy robia te wszystkie badania i ile to kosztuje

ale jak juz kiedyś pisałam, ja robię wszystkie badania, nawet te niepotrzebne (zdaniem niektórych lekarzy), żeby miec czyste sumienie że zrobiłam wszystko, by mieć dzidzię....
;-)