reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia robaczku witaj! :-) jak po świętach?

Ewula cześć :-)

wreszcie wyłazicie z krzaków, ja rozumiem święta, ale tak bez BB??? :-D

reklama
ja tylko na chwile, zaraz ide jesc z mezem
przed chwila wszedl z niespodzianka - kolacja :)

just : super lozeczko i przewijaczek! az sie prosi zeby juz tam kogos wsadzic... hihihihihihi :)

milego wieczoru!!!

:-D cały urok świąt i te smakołyki na stole :-D ja w poniedziałek miałam przymusową dietę przez tą parszywą siódemkę, ale i tk dużo w moim brzuchu się już za jednym razem nie mieści, bo Maluch sobie nie pozwoli, żeby mu przestrzeń życiową odbierać :-D

ja mam się już dobrze, wróciłam do świata żywych, dobrze, że moja familia była ze mną, akurat trafili na małą przygodę z moją byłą parszywą siódemką :-p

Ostatnia edycja:
Pysiu w niedzielę wieczorem zaczął boleć mnie ząb, siódemka... Całej nocy nie spałam, o 6 rano wylądowałam na pogotowiu dentystycznym i babka powiedziała, że nie może usunąć, bo jest sama i takie tam... Bała się ciężarnej usuwać ząb i tyle, kazała kupić wodę utlenioną i przemywać ząb... Moja rodzinka wyjechała, zostałam sama i na wieczór miałam podwyższoną temperaturę, znów poszłam na pogotowie i inna lekarka uratowała mi życie, usunęła ząb w znieczuleniu i po kłopocie :happy:

Witam Kochane dziewczynki :)))))

Chciałam jeszcze zajrzeć z zajączkiem, i mi padł internet :(( a w święta to same wiecie...
No ale już po świętach i znowu się widzimy :-)

just - łóżeczko fantastyczne ;))) uwielbiam drewniane łóżeczka...przewijak też uroczy, tylko wózeczka do kompletu brakuje ;-)

młodamamusia - fotkę wklejaj nowej fryzury !!!!!! :-D

Kocurku - szczęście w nieszczęściu, że w porę operowali. Zdrowia dla taty, a Ty się staraj nie przemęczać :)))) A lanie i tak Cię nie minie za brak meldunku po wizycie :-p

Olivka - zdrowia życzę !!!

Rureczko - STO LAT ! STO LAT ! Spóźnione, ale szczere, najserdeczniejsze życzenia urodzinowe Słoneczko :))) Przede wszystkim upragnionych dwóch kreseczek Kochana !!!!!!!

MADE :-D wróciłaś :happy: jak się czujesz???
no i teraz mi się podoba nasz wątek :tak:

Też już Kocuurkowi napisałam,że lanie się mu należy, za ten brak odezwu i ciszę od czwartku chyba, jeśli mnie pamięć nie myli :sorry:

Pysiu jeszcze tylko gdyby moja familia z powodu tego typa i całego zamieszania przez niego zrobionego nie wyjechała dzień wcześniej, to było by lepiej, ale cieszę się, że przejechali dla mnie prawie 400 km i pomogli do końca z przeprowadzką :tak:

Ostatnia edycja:
asionek czujesz już maluszka? :)))

mlodamamusia no oby nie :)...
Ja miałam takie przeboje z kręgosłupem po urodzeniu, że hej - nie oszczędzałam go w ciąży a cienki jest - teraz będę bardziej ostrożna...

czasami cos tam smyrnie , ale za badzo to jeszcze nie czuje , a szkoda bo juz bardzo bym chciala !! :)
za to tobie zazdroszcze ruchow :))

Byłam u lekarza.Przyjęła mnie z łaską jakaś młoda siksa i powiedziała,że nic mi nie jest!!!!!!!!!!!
Dobra jest.
Nie mogę mówić,straciłam głos,mam zapalenie gardła(Potwierdzone przez lekarza wczoraj),zatoki zawalone,ból głowy,uszy mnie bolą nieziemsko i pojechałam tam w pidżamie i tłustych włosach a ona mi mówi,że nic mi nie jest i mam sobie kupić spray do nosa:)))
No trzymajcie mnie.
Asionek...faceci czasami są tacy...khem,khem:))) Trzeba im czarno na białym wyłożyć i to jeszcze drukowanymi literami:)

Kocurkuwitaj Kochana:)))

Co do komunii to ciężko nadążyć z dzieciakami i prezentami...powinno to być bardziej duchowe przeżycie a tu co?Laptopy,aparaty,kamery i grube tysiące w kopertach...
Uważam,że łańcuszek z np krzyżykiem to świetny prezent.Ewentualnie jakiś grosz do koperty jeżeli masz taką potrzebę.
Moja sis w zeszłym roku dostała laptopa,aparat,rower i kasę no i drobiazgi jakieś i słodycze.Ja jej kupiłam sukienkę na przyjęcie po komunii.

Najgorsze jest to,że jutro o 6.45 muszę wstać i jechać załatwiać sprawy.

fajna lekarka :/
co do facetow moj jest na takim etapie , ze do niego nie dociera nic , nawet drukowanymi literami :/

Do końca miesiąca mogę tu mieszkać, ale chciałabym już jutro resztę rzeczy tam przewieźć( została mi tu pościel, telewizor i jakieś pierdoły) no i jedzenie w lodówce i zamrażarce, bo muszę kupić małą lodówkę tylko dla siebie i Maluszka :-)

super lozeczko :)))
powoli dasz rade juz malo ci zostalo do przeniesienia
tylko sama nie dzwigaj !!

ja tylko na chwile, zaraz ide jesc z mezem
przed chwila wszedl z niespodzianka - kolacja :)

just : super lozeczko i przewijaczek! az sie prosi zeby juz tam kogos wsadzic... hihihihihihi :)

milego wieczoru!!!

smacznego :))

just - psychicznie: doskonale :-D fizycznie: ociężale :eek: no jakoś nie mogłam sobie odmówić, a pascha wyszła, nie chwaląc się przepysznie :-p a i u siostry jakoś wszystko mi smakowało :szok: o dziwo !!! :-D:-D))))))

pysia - chudzielcu :-p pokaż brzuszek

pysia - ja to już biegam w spodniach ciążowych :szok: tak mnie wysadziło :)))
I nie fochaj na made :-D))) A zdjęcia pokażę jak kupię kabelek, albo nowy aparat ;)))

reklama
Asionku staram się nie dźwigać :tak:

Made apetyt dopisywał i bardzo dobrze :-D pokażesz się wreszcie na forum publicum???;-)

Pysiu co ja bym żuczek bez nich zrobiła????:sorry: Chyba usiadła i płakała nad tymi torbami :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry