reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama właśnie sobie przypomniałam, że zapomniałam napisać - jakaś Ty piękna !!!! I tylko się nie tłumacz, że to taki dobry aparat ;)))))))))
Kocurek- dziękuję:));*
dobry aparat,wrzesniowe słonko i wczesna jesień zrobiły swoje:))

Jos- trzymaj kochana-może w tym cyklu sie uda:)

ja zmykam narazie-bede po 12 jak odbiore Dominisia:)

Kocurek- a u Was płci jeszcze nie dojżeli na usg??

reklama
mama nie :) ostatnio małe sobie spało trochę odwrócone :) może 6-tego czerwca na lepszym sprzęcie... albo wcześniej zapłacę 150 zł za 4d i będę mieć pamiątkę na płytce... :)

Czesc wszystkim!

Troszke mnie tu nie bylo, ale mialam urwanie glowy przez podroz do PL. Jeszcze jestem zmeczona... :szok: Ale pochwale sie, ze bylam na USG i Groszek ma juz 2,15 cm a serduszko bije 169/min.! :happy2::happy2::happy2::-):-):-) Tym razem termin na 26.11. :rofl2::happy:

Ja dzis klikam z pracy, wiec przepraszam z gory, ze nie nadrabiam. Poczytam ile bede mogla! Mam nadzieje, ze Swieta milo Wam minely! :happy: Goraco Was pozdrawiam!

Ech pójść na śniadanie do naszej kuchni, to wpaść jak śliwka w kompot :-D każda z nas musiała sobie opowiedzieć jak święta minęły :-D

tego mi właśnie będzie w nowym mieszkaniu brakowało, tego rozgardiaszu rano, a czasami takich magicznych chwil, dzieliliśmy nasze smutki i zmartwienia na kilka głów i zawsze jakieś rozwiązanie się znalazło... :dry: ale teraz czeka na mnie nowy rozdział życia :tak: cieszę się i jednocześnie trochę boję...

Mama Zuzka taka mądra po swoich rodzicach, fajnie, że dziewuszka taka rozgarnięta pozytywnie nastawiona do życia :-)

Jos tylko spokojnie, ja trzymam kciuki &&&&&& za sobotę, a wsparcie męża może okazać się pomocne, to taka ważna chwila dla Was obojga :tak: ja żałuję, że z nikim nie mogłam podzielić swojej radości zobaczenia Maluszka :dry:

Koccurrku no już do rozpakowania się jeden krok, jeden jedyny i nic więcej, chociaż proszę Mojego Kosmonautę, żeby poczekał, aż mama wszystko uporządkuje i przygotuje nasze gniazdko do końca :-D

Ewula Cześć :-)

Mary Cześć :-) życzę spokojnych miesięcy oczekiwania na Maluszka :-)

maaaary !!!!!!! :-)

Czesc Kocurku! Oj, nie bylo mnie tu... :sorry: Jak tam u Ciebie? :-)

Boogie - hej! U Ciebie juz maluszek niedlugo zawita na swiat! :-)

Kurcze, ale bym sobie wlosy pofarbowala... Juz mam takie odrosty, ze szok! :szok: Ale czekam do II trymestru...

Ostatnia edycja:
Ech pójść na śniadanie do naszej kuchni, to wpaść jak śliwka w kompot :-D każda z nas musiała sobie opowiedzieć jak święta minęły :-D

tego mi właśnie będzie w nowym mieszkaniu brakowało, tego rozgardiaszu rano, a czasami takich magicznych chwil, dzieliliśmy nasze smutki i zmartwienia na kilka głów i zawsze jakieś rozwiązanie się znalazło... :dry: ale teraz czeka na mnie nowy rozdział życia :tak: cieszę się i jednocześnie trochę boję...

Just - bedziesz zaraz miala rozgardiasz poranny a raczej calodobowy u siebie :)))) tego na pewno nie zabraknie :)

reklama
just : hej !!!!!!!!!!!!!!
przed toba nowy etap zycia :)
przepiekny :))))))))))))))))))))))))))
a kolezanki zawsze moga wpasc odwiedzic :)

pomysle jeszcze o ewentualnej obecnosci meza na wizycie :)
a ty kiedy batspena wizyta..?.... chcesz poznac plec czy juz wytrzymasz ta koncowke i bedzie niespodzianka??? :)

ja uciekam za 5min
lecimy na plac zabaw!

kocurek : rozumiem doskonale :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry