reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

Dziś rano o godzinie 6 urodził się Wojtuś Irmy i Grzesia!!!
Maluszek waży 4,2kg i ma 57cm!!!

Irma, jeszcze raz serdeczne gratulacje! Wojtusiu rośnij duży i zdrowy jak nasze forumowe Wojtki:tak:

reklama
Irmaa, wielkie gratulacje!!!! Witaj Wojtusiu!!!:-):-):-):-)
Piękny dzień na urodziny - dziś Pierwszy Dzień Wiosny.

Ostatnia edycja:
Irmo- super wiesci z rana!!! Aaaaa-(krzycze z radosci):-)
Ogromne Gratulacje kochana! Wracajcie do nas szybko!!!!
Witaj Wojtus!

Wow,az dostalam gesiej skorki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wojtus witaj na swiecie i rosnij zdrowo!!!!:tak::-)

Irmaa gratulacje dla Ciebie i dla meza... Szybkiego powrotu do formy i przespanych ,spokojnych nocy :-)

Izka-opiekuj sie braciszkiem najlepiej jak potrafisz :-) Zycze Wam szalonych zabaw :))))

Irmaa przeogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla najmlodszego czlonka rodziny!!!
Rzeczywiscie dzien sobie Wojtus wybral ladny .... a i chlopak z niego na schwal (co to by bylo jakby tak jeszcze poczekal ;-):-))

GRATULUJEMY !!!!!
WOJTUSIU WITAJ!!!

JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WIEŚCI OD MAMUSI - CO I JAK :)

(a tak na marginesie to ja chyba jakoś przepiłam że ma być Wojtuś a my też rozważamy to imię :) ale kilka innych też...)

Baska- ja dzis zwrocilam uwage....TY juz prawie na polowce........................jacieeeeeeeee..Jak ten czas zasuwa..

a wczoraj dowiedzialam sie, ze moj dawny przylaciel(przyjazn zakonczyla sie, bo on sie we mnie zakochal:dry:do dzis moja rodzina darzy go sympatia, bo lubila Piotrusia-"taki przystojny, ulozony(starszy), po studiach, zakochany w Tobie ..itd..a Ty go nie checsz!?"(kwestia gustu i priorytetow:-D-odpowiadalam ..a wczoraj wlasnie mama mi powiedziala, ze bedzie mial 3 dzidziusia w lipcu-hehe...ma dwie corki i zartujemy sobie, ze chyba dziobie na synka;-)(plci jeszcze nie znaja);-)

(a tak na marginesie to ja chyba jakoś przepiłam że ma być Wojtuś a my też rozważamy to imię :) ale kilka innych też...)

Ja chyba też przegapiłam:tak:Nie ma się co dziwić, że Wojciech popularny, jak takich fajnych mamy na BB:tak:Ostatnio, jak znajoma mi powiedziała, że jej jeszcze nienarodzony synek będzie miał na imię Karol, to od razu pomyślałam o naszym Lolku:-)

reklama
Do góry