zgred
Maj 06, Maj 07...
Iwka nieźle, gratulacje trójki! Sama mam siostry bliźniaczki, jest nas trzy i uważam że to bardzo dobra liczba! (tzn ine są bliźniaczkami ze sobą a ja nie)
Życzę zdrowia wszystkim chorym maluszkom.
Jeśli chodzi o ciążę to ogólnie lepiej ją przechodzę pod względem samopoczucia ale niestety przudujące łożysko mam - szykuje się cesarka. Nie pytałam lekarza czy to może mieć związek z tak szybkim zajściem w 2 ciążę ale zapytam bom ciekawa.
Pozdrawiam
Aga
Życzę zdrowia wszystkim chorym maluszkom.
Jeśli chodzi o ciążę to ogólnie lepiej ją przechodzę pod względem samopoczucia ale niestety przudujące łożysko mam - szykuje się cesarka. Nie pytałam lekarza czy to może mieć związek z tak szybkim zajściem w 2 ciążę ale zapytam bom ciekawa.
Pozdrawiam
Aga
;-)Poza tym,że lekarz mi powiedział trzy tygodnie wcześniej,że już będę rodzić,no bo wiadomo druga ciąża to już jest jakieś rozwarcie wcześniej i szyjka się szybciej skraca to nic mi się nie działo,mimo,że często musiałam podnieść Natalkę.Poród miałam ekspresowy,mam wpisane coś 1,5h całość, od odejścia wód to była godzina.Bolało jak fiks;-)taki skumulowany ból w godzinkę, coś 15 wszystkich skurczy miałam
;-)Trzecie to chyba bym nie dojechała do szpitala;-);-)ale już podziekuję,swój plan wykonałam;-)chyba,że mi się odmieni ale te mdłości
to ja już nie chcę
najłatwiej zrzucić winę na kolki bo najczęściej występują..no i pewnie byście się męczyli faktycznie dalej
. JA miałam tez niemiłe doswiadczenie jak Igor mial ok 4 miesiecy moze 5. Ma świetną i bardzo dobrą pediatre ktora akurat była na urlopie a Igor doatal mi wysokiej goraczki i jakąs nieciekawę wysypkę zastanawialiśmy sie co zrobic bylo po 17 wiec pojechalismy do szpitala gdzie NAm powiedzieli ze powinnismy jechac do poradni tora jest czynna cała noc i wieczorem tylko nikt nie raczył zauwazyc ze ta poradnia jest czynna od 18 a my bylismy po 17.