O'laaa
Fanka BB :)
Powiem tak, ja praktycznie w każdą pogodę biorę dzieci na pole, więc myślę że nie powinno to zaszkodzićA co myślicie o spacerach jak na dworze 4 stopnie ? Może taki wspólny spacer by nam dobrze zrobił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem tak, ja praktycznie w każdą pogodę biorę dzieci na pole, więc myślę że nie powinno to zaszkodzićA co myślicie o spacerach jak na dworze 4 stopnie ? Może taki wspólny spacer by nam dobrze zrobił.
Będzie lepiej dziecko czym starsze tym łatwiej. Ale No napewno już coś minęło bezpowrotnie to prawda. Może skup się na tym co masz wsystsko się poukłada. 5 tygodni to jescze barzdzo mały człowiek stad potzreba tyle uwagi. Wszystko mija i się układa głowa do góry.Synem ma 5 tygodni. Jestem strasznie rozczarowana macierzyństwem. Nie mam czasu na podstawowe rzeczy jak obiad czy mycie o kąpieli nawet nie wspominam. Strasznie mi zal mojego dotychczasowego życia bo wiem że minęło bezpowrotnie. Z mężem się mijamy jak wraca z pracy ja idę spać później on idzie spać ja jestem z dzieckiem. Nie ma już naszej wspólnej sypialni i niby jesteśmy razem ale osobno. Młody ma coś jak kolki, jak chce pusic baka to wije się i placze ok 2 lub 3 godz. aż się wypróżni przez to praktycznie w nocy nie sypiam. Długo tak będzie? Da się jakoś poukładać to życie na nowo ? I kiedy ?
No nie wiem, jak dla mnie im dziecko starsze tym bardziej trzeba na nie zwracać uwagę. Wcześniej mogłam sobie wypić w spokoju kawę jak patrzył się na karuzele. Teraz nie pamiętam kiedy jadłam więcej posiłków dziennie niż dwa.Będzie lepiej dziecko czym starsze tym łatwiej. Ale No napewno już coś minęło bezpowrotnie to prawda. Może skup się na tym co masz wsystsko się poukłada. 5 tygodni to jescze barzdzo mały człowiek stad potzreba tyle uwagi. Wszystko mija i się układa głowa do góry.
A co myślicie o spacerach jak na dworze 4 stopnie ? Może taki wspólny spacer by nam dobrze zrobił.
Im strasze tym więcej bodźców jest jest więcej latania przy takim maluchu jak zacznie chodzić i wszędzie zaglądać więc trzeba mieć głowę do okoła szyji jak ma kilka lat to się pobawi samo ale też potrzebuje uwagi bo głupie pomysły wpadają do głowy takiemu dziecku więc czy małe czy duże uwagi też jest tyle samo.Będzie lepiej dziecko czym starsze tym łatwiej. Ale No napewno już coś minęło bezpowrotnie to prawda. Może skup się na tym co masz wsystsko się poukłada. 5 tygodni to jescze barzdzo mały człowiek stad potzreba tyle uwagi. Wszystko mija i się układa głowa do góry.
Ja mówię z własnego doświadczenia ze jest łatwiej. Każde dziecko jest inne.Im strasze tym więcej bodźców jest jest więcej latania przy takim maluchu jak zacznie chodzić i wszędzie zaglądać więc trzeba mieć głowę do okoła szyji jak ma kilka lat to się pobawi samo ale też potrzebuje uwagi bo głupie pomysły wpadają do głowy takiemu dziecku więc czy małe czy duże uwagi też jest tyle samo.
Ja mówię z własnego doświadczenia ze jest łatwiej. Każde dziecko jest inne.