Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiu- ja mam brzuch caly czas twardy i w ogole mi nie mieknie...juz ponad 3 tygodnie...
A..i nie glaszcz brzucha bo to powoduje obkurczanie macicy i brzuch bedziesz miala jeszcze bardziej twardy-tak mi ginekolog powiedzial...lapki od brzuszka
I nie zostalas sama, ja jeszcze jestem do srody popoludnia....
Mam zaszczyt poinformować, że w dniu dzisiejszym przyszedł na świat Eliaszekaski_outada!!! USG nie kłamało i Eliasz to chłop jak dąb! Ponad 3750g i 55cm (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam - dostałam sms od Asi, ale niestety nie mogę go przepisać, bo ... pies pogryzł mi komórkę!!! ) Dlatego też Asia miał cesarskie cięcie.
Plock-Asia - szukalam Cie Ja z marcowek - goscinnie
jak slicznie wygladalas przed porodem, tak i w chwilke po porodzie wygladalas na niezmeczona (ale jak czytalam to poszlo ci expresowo)
Gratuluje corci - jest kochana !!!
Co do bolacego krocza (moze juz nie boli) ale polecam Wszystkim jak najszybciej sciagnac szwy (nawet jak sa rozpuszczalne) u mnie zadzialalo w sekundzie po sciagnieciu