Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
DZIEWCZYNY, TRZYMAJMY KCIUKI ZA KLAMKĘ !!!!! Pół godziny temu napisała mi sms-a że leży na porodówce pod KTG i zaraz bedą wywoływać skurcze, dam znać jak urodzi, ale póki co...... TRZYMAMY KLAMECZKO ZA CIEBIE !!!!!
Klamka - trzymamy kciuki!!Szybkiego i lekkiego porodu..Wracaj szybko do nas
oj coraz wiecej sie rozdwaja, zostane sama 2w1 ale cale szczescie tylko do czwartku....
Witam, ANIU 76 ja jeszcze jestem ,byłam dzisiaj u gin ,bo wczoraj zrobiłam sobie badania najswiezsze no to myslę pójde się pokazac czy wszystko wporządku.Zbadała mnie i powiedziała ,że wszystko jest przygotowane do porodu w kazdej chwili może się zacząć ,szyjka bardzo kruciutka także czekam do czwartku ,rano mam być na oddziale a w piątek cc.Chyba ,że mnie coś weżmie wcześniej .Już nie mogę przez te upały ,masakra jak to dobrze ,że to już końcówka .Aco u Ciebie Aniu jak samopoczucie,z tego co kojarzę to TY masz się zgłosić do szpitala w ten sam dzień co będziesz miała cc? też bym tak wolała bo nie wiem jak prześpie tą noc z czwartku na piątek.
pozdrawiam